Billiga resor söderut 2023 med Solfaktor

Solfaktor.se är din genväg till en billig semester söderut - och till resten av världen. Här hittar du tusentals hotell, semesterlägenheter och hus på spännande resmål oavsett om du är på jakt efter en badsemester, storstadssemester eller en långhelg i solen. I vår sökmotor hittar du allt du söker, bara skriv in några få sökord och du får direkt priser på resor med valfri resedatum och reslängd. Det är också möjligt att lägga till både hyrbil och transfer som en del av paketet. Bokar du din resa söderöver med hotell och flyg i ett samlat paket hos oss, omfattas du dessutom av resegaranti och lagen om paketresor. Dessutom till nätets lägsta priser - det kan helt enkelt inte bli bättre.

Mer om resor med Solfaktor

Solfaktor.se etablerades år 2000 och tillsammans med våra systerföretag i Norge och Danmark har vi skickat 10 000-tals skandinaver på semester över hela världen under de senaste 25 åren. Vår plattform bygger på modern teknik som är kopplad till webbens största databaser med hotell, semesterhus, flygbiljetter, hyrbilar och transfermöjligheter.

Vi hittar med andra ord de bästa priserna på resor åt dig, så att du slipper välja från flera olika leverantörer. Dessutom är vi medlemmar i Resegarantifonden och som gäst omfattas du av lagen om paketresor om du bokar en paketresa med boende och flyg hos oss. Med en enda sökning med datum, avreseflygplats och destination kan du hitta billiga resor till populära resmål som inkluderar allt från spännande storstäder med en värld av sevärdheter, till All Inclusive-hotell där du kan spendera en familjevänlig semester full med sol och bad.

Hur hittar man billiga resor?

Det är faktiskt förvånansvärt lätt med Solfaktor! När du har hittat ett resmål på en av alla våra spännande destinationer, väljer du din avreseflygplats i sökmotorn - Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå eller Köpenhamn. Knappa in det avresedatum du föredrar samt antal resdagar. Låt sedan vår sökmotor ta fram billiga reseerbjudanden åt dig. Vi sätter ihop en paketresa åt dig så allt du behöver tänka på är att packa din väska och bege dig till flygplatsen i tid för din avresa.

Vill du hellre själv arrangera transporten har du även möjlighet att enbart boka din hotellvistelse hos oss. Observera dock, att om det inte ingår transport i din bokning så täcks resan inte av Resegarantifonden.

Du gör snabbt och lätt din bokning på internet och lika snabbt är du redo att ge dig iväg på en semester till lågt pris.

En flexibel semester med hotell och reguljärflyg

Hos Solfaktor krånglar vi inte till anledningen till din resa. Vi säljer inga klassiska charterresor vilka inkluderar guider och gemensam busstransport. Vi har istället valt att säkra den billigaste möjliga resan till dig som gärna vill ha en flexibel semester tillsammans med vännerna, familjen eller din partner. Vi bokar därför en billig resa med reguljärflyg så du kan resa när helst du själv har lust och med valfri reslängd - men med full trygghet från en godkänd reseleverantör samt med full resegaranti. Du hittar även alla erbjudanden på sista minuten från både hotell och flygbolag när du jämför priser. Det finns mycket pengar att spara genom att "göra det själv" med Solfaktor.

Vi erbjuder billiga resor till de mest populära destinationerna men skulle du hellre vilja resa till en plats med få turister ska du ta en titt i vår översikt över resmål och låta dig inspireras till din nästa semester. Kanske hittar du en destination som du besökt som barn - eller så hittar du din drömresa till en spännande stad med historiska sevärdheter. Självklart hittar du även resor till de mest besökta storstäderna som till exempel Rom, London, Barcelona, Lissabon eller Aten för att bara nämna några få resmål för en storstadssemester.

En billig flygbiljett med kort varsel

Är semesterbudgeten snäv kan det vara en god idé att söka flera gånger i veckan. Resebolagen lägger ofta ut restplatser till försäljning med kort varsel och nära avresa. Är du flexibel och beredd att slå till snabbt hittar du som regel de billigaste resorna på detta vis. Föredrar du - som de flesta andra av våra gäster - att under en längre tid se fram emot avresan så hittar du alltid det lägsta priset med eventuella boka tidigt rabatter, vilka du också hittar samtidigt med att du söker efter billiga resor.

Många resebyråer, både i Sverige och utomlands, söker efter flyg och hotell i enskilda system. Hos Solfaktor vet vi att våra gäster får den billigaste resan om vi ser till att alltid söka utbudet och hålla uppsikt över priserna på flera plattformar. När hotellet har ett erbjudande på ett resmål, så ser vi till att det lägsta priset visas för dig så att dina pengar räcker så långt som möjligt. Våra paketresor är därför "dynamiska" och sammansatta av flera olika element, men alltid som en resa där du får det mesta möjliga för din resebudget.

Få tips och inspiration till din nästa resa

Kom ihåg att följa oss på vår Facebook-sida och anmäl dig till våra nyhetsbrev så mottager du tips och idéer till din kommande semester, nyheter och bra erbjudanden. Hos Solfaktor räcker budgeten långt och om du bokar i god tid, behöver du inte oroa dig för att priserna ska gå upp. Istället kan du slappna av och se fram emot resan som väntar.

Tips: I samband med skolloven är det viktigt att vara ute i god tid för att hitta ett bra reseerbjudande till de mest populära länderna i Sydeuropa som till exempel Spanien, Turkiet, Kroatien, Frankrike och Italien. Det finns naturligtvis alltid möjlighet att boka i sista minuten men då är urvalet som regel begränsat och kanske är flygbiljetterna också dyrare.

Hitta billiga resor med eller utan mat

Hos Solfaktor kan du alltid hitta billiga resor till spännande och soliga resmål. Vi vet att det är väldigt individuellt vilken typ av förtäring man önskar sig - om ens någon - och du hittar därför hotell med möjlighet för både frukost, halvpension, helpension och All Inclusive inkluderat i priset. Under varje rumstyp kan du se vilken typ av pension som är möjlig att välja, samt det totala priset. Hos Solfaktor hittar du också ett stort urval semesterlägenheter och villor där du har tillgång till ditt eget pentry/kök där du kan laga mat.

På samma sätt varierar det om du blir serverad snacks, en liten måltid eller ingenting alls på ditt flyg. Eftersom vi bokar reguljärflyg är det upp till varje enskilt flygbolag att bestämma - men gemensamt för dem alla, kan du alltid köpa något om du skulle bli hungrig eller törstig på resan.

Klicka här för att se alla resmål