Sista Minuten + Storstadssemester

Hos Solfaktor.se hittar du alla bra reseerbjudanden, restplatser och sista-minuten resor - både till destinationer söderut och till stora upplevelser på storstadssemester. Prova vår intelligenta sökmotor som alltid hittar de bästa erbjudandena på hotell, semesterbostäder och flygbiljetter från alla stora portaler.

Finns det något bättre än en spontan resa ut i världen? En förlängd weekend i London, en vecka på stranden vid Malaga, eller 10 dagars stenhård cykelträning på Mallorca? Hos Solfaktor har vi allt detta och mer därtill. Vad säger du om att kombinera de stora upplevelserna med de bästa erbjudandena på hotellövernattningar och flygbiljetter? Detta är precis vad du hittar hos Solfaktor: Alla restresor, restplatser och sista-minuten erbjudanden från de olika leverantörerna. Prova själv magin: Knappa in dina önskade resdatum i sökmotorn och få alla de bra erbjudandena serverade direkt hem i soffan.

Destinationer på karta

Alla resmål

Vad är sista minuten?

I själva verket täcker begreppet "sista-minuten" och "restplatser" flera olika saker. I grund och botten är det så att både flygbolag och hotell ofta blir sittande med lediga säten och rum några få dagar före avgång. Gemensamt för deras utmaning är att när datumet har passerat så försvinner värdet om flygbolaget flyger med tomma säten och hotellets rum står tomt. Det är därför bättre för båda att sälja den lediga kapaciteten till ett lågt pris än att låta det stå tomt.

Solfaktor är ingen charterresebyrå så vi har inga egna sista-minuten erbjudanden. Istället använder vi vår teknologi för att genomsöka nätet efter de bästa erbjudandena. Vår sökmotor sätter automatiskt samman flygbiljetter och hotellrum till en paketresa med det bästa pris som du kan hitta på nätet och i tillägg omfattas din sista-minuten resa av resegaranti. Dessutom har vi valfri reslängd och du kan resa när du vill från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå, Växjö och Köpenhamn. Massor av flexibilitet, lågt pris och full säkerhet för din resa - så fungerar Solfaktor.se.

Sista-Minuten till storstäder

Har du lust till ett par dagar borta från vardagen i en ikonisk storstad? Hos Solfaktor har vi naturligtvis alla de populära storstäderna på programmet och precis som med andra destinationer så hittar du billiga sista-minuten resor till storstäder direkt i vår sökmotor. Använd dig av vår flexibla bokningsmotor för att sätta samman en storstadssemester i London, Berlin, New York, Budapest, Prag, Rom, Lissabon eller vad för något annat resmål som helst. Vi erbjuder till och med hyrbil eller transfer till/från flygplatsen som en del av paketet.