Semestra i lägenhet

När det väl är dags för semester ser vi fram emot att vardagen stannar hemma och vi kan göra precis det vi känner för.

För många betyder det också att smaklökarna måste skämmas bort då lokal gastronomi är en stor del av upplevelsen. Att få prova på en eller flera nya restauranger varje dag och njuta av att få maten serverad istället för att tillaga den själv.

Märkligt nog väljer en stor del av de som vill ha ovanstående en semesterlägenhet med eget kök. Antagligen då det ger en viss frihet att kunna planera, eller tvärtom att få kunna vara spontan. Du kan till exempel själv duka fram frukosten medan lunchen intar du på en liten mysig restaurang i stan. Eller omvänt. Alla möjligheter är öppna med en semesterlägenhet!

Många barnfamiljer uppskattar också att bo i en semesterlägenhet. Att ha de mest basala köksredskapen som finns gör en enorm skillnad. Faciliteter som spishäll, kylskåp, ugn eller mikrovågsugn kan vara ett stort plus.

Det är väldigt olika hur köket i en semesterlägenhet är inrett och utrustat – vissa är toppmoderna och med alla tänkbara redskap, medan andra lägenheter har ett mindre pentry där du kan tillaga enklare måltider. Som alltid kan du läsa mer specifikt om inredning i respektive beskrivning här på hemsidan.

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller