All Inclusive-hotell

All Inclusive har blivit en av de mest populära semesterformerna, detta eftersom många kan se fördelen med att ha samtliga måltider inkluderade i priset. Då behöver du nämligen varken tänka på frukost, lunch eller middag – eller det däremellan, utan du kan bara se fram emot att slå dig ner vid bordet när hungern eller törsten gör sig påmind.

En All Inclusive-semester riktar sig till barnfamiljer, kompisgäng och par. Detta då ledorden med den här typen av semester är ganska enkla: Det är smidigt – det finns något för alla – och det är oftast ett billigt sätt att semestra på!

All Inclusive finns på både budgethotell och lyxhotell, och konceptet varierar från hotell till hotell. Oftast serveras maten som buffé, men vissa hotell briljerar med att servera flera måltider à la carte.

Standarden varierar också – vissa hotell är "världsberömda" för sitt All Inclusive och har ett nästintill gourmetliknande kök, medan andra serverar en vanligare standardvariant på sitt All Inclusive.

Då inget hotell har exakt samma koncept inom All Inclusive rekommenderar vi att du undersöker hemifrån vad som ingår och vad som eventuellt måste betalas extra för på plats.

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller