Rena Studios

8,1
Mycket bra
17 omdömen

Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Lambi. Från detta boende som är beläget 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Totalt 19 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Rena Studios. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2008. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Rena Studios har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Rena Studios. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

Därför ska du välja Rena Studios

 • Närmaste flygplats: 31 km
 • Närmaste strand: ca. 100 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Hotelltyp

Karta och avstånd

 • Närmaste strand: ca. 100 m
 • Avstånd till centrum: ca. 2 km
 • Kos Flygplats: ca. 31 km (40m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Rena Studios. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Barnpool el. del i pool
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

853 00 Lambi
853 00 Lambi

Koordinater

Latitude: 36.9101
Longitude: 27.2729

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera recensionssidor och skapar ett totalt genomsnitt.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer