Old Capital Bike Inn

Officiell kategori

Solfaktors kategori

900 omdömen
Beskrivning

Karta och avstånd

Hotellets 10 rum är alla olika i storlek, men är alla charmiga och unika med en varm atmosfär.

Alla rum har som minimum följande faciliteter:

 • Aircondition
 • Badrock, hårfön och toalettartikar
 • Minibar/minikylskåp
 • TV och telefon
 • Wifi och låne-PC med Internetaccess
 • Personligt kassaskåp

Dubbelrum (superior)
Litet dubbelrum på ca. 20 m2 med två enkelsängar och utan balkong/terrass. Här kan max 2 vuxna utan barn bo.

Suite
Hotellet har flera suiter som alla varierar i storlek och inredning. Vissa har två våningar förbundna med en smal och brant trappa och vissa har ”open-air” badrum.

Familje-suite
Familjesuite födelad på två våningar, avskilda av en smal och brant trappa. På första våningen finns vardagsrum med en dubbelsäng och privat trädgård med utomhus-badkar. På andra våningen ligger det andra sovrummet med en mindre dubbelsäng. Här kan max 4 personer bo.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Old Capital Bike Inn. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

607 Pra Sumen Road
10200 Bangkok

Koordinater

Latitude: 13.7570
Longitude: 100.5047

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

 •  

Visa mer