Storstadssemester med flyg

Hos Solfaktor hittar du alltid de bästa erbjudandena på storstadssemester med flyg och där du bor på noga utvalda hotell. Hitta billiga resor till spännande storstäder där du kan se historiska monument, äta på läckra restauranger och få storslagna upplevelser. Boka din storstadssemester hos Solfaktor idag!

Med sökmotorn från Solfaktor befinner du dig aldrig långt bort från nya upplevelser i spännande städer över hela världen. På en storstadsresa har du ofta många sevärdheter inom nära avstånd och väljer du ett hotell med centralt läge kan du ofta gå till de stora upplevelserna som du kan uppleva på egen hand eller tillsammans med en guide.

Vi erbjuder avresa från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå, Växjö och Köpenhamn från vilka du ofta hittar direktflyg till storstäder i Europa och med förbindelser till resten av världen med enbart ett stopp på vägen. Du kan alltid boka en billig storstadssemester bara genom att knappa in några få upplysningar (välj flygplats, resdatum och antal resdagar) därefter genomsöker vi nätet på några få sekunder för att hitta billiga flygbiljetter från alla flygbolag, ett bra hotell, hyrbil eller eventuell transfer till och från flygplatsen.

Våra flexibla paketresor ger dig det bästa av två världar: En paketresa med resegaranti och nätets bästa priser.

De mest populära storstäderna i Europa

Det råder ingen tvekan om att London och Berlin står högt på listan över populära storstäder. Dessa städer utmärker sig bland annat genom att ha många direkta flygavgångar och kort restid vilket gör dem perfekta för en förlängd weekend. Båda städerna erbjuder bra shopping, härliga restauranger samt mycket att se i både varmt och kallt väder.

Kastar du blickarna lite längre söderut är den vackra staden Barcelona en favorit som bjuder på flera stora upplevelser som många andra storstäder inte har, framför allt möjligheten att ta en tur till stranden, vackra utsikter, se storfotboll och mycket annat. På en storstadssemester till Barcelona kan du hitta flyg och hotell till förnuftiga priser nästan året runt.

Lissabon är en annan favorit som framför allt utmärker sig genom sitt underbara klimat, de låga priserna och en rad historiska monument som vittnar om en tid då staden var centrum för en stormakt som dominerade världshaven. Både flyg och hotell är som regel billiga på denna destination och det är behagligt att besöka staden hela året runt på grund av dess läge vid Atlanten vilket ger milda vintrar och behagliga sommartemperaturer.

Med detta sagt har vi inte ens nämnt gamla kulturstäder som Paris, Rom, Prag, Budapest och Amsterdam - det finns verkligen mycket att välja på!

Hos Solfaktor kan du oberoende av destination sätta samman en paketresa med hotell, flyg och eventuell lokal transport. På så sätt omfattas du av paketreselagen och resegaranti så att du helt kan fokusera på upplevelserna, det härliga storstadslivet och kanske lite shopping.