Hotellbeskrivning
Karta
Recensioner

Thomas Hotel

Rating 2
Monolithos

Av 42 Recensioner


Thomas Hotel

Hotellet ligger i utkanten av byn Monolithos, där det finns ett par restauranger och tavernor. Ca 3 km från byn ligger Monolithos Venetianska Borg. Avståndet till staden Rhodos är 73 km och till Rhodos flygplats 50 km.
Till Cape Fourni där det finns flera stränder med småsten (inga restauranger) är det ca 7 km. Längs kusten mot Apolakkkia finns flera badvikar. Vid anläggningen finns bl a reception (08:00-00:00) med sällskapsutrymme, internet- och TV-hörna, bar, roomservice och tvättservice (extra avgift). I rummens utrustning ingår luftkonditionering, telefon, TV, trådlöst internet, minibar, pentry, badrum med dusch, WC samt balkong/terrass. ** I samband med bokningen av detta hotell är det viktigt att uppge sitt flight-nummer och beräknad ankomsttid om ankomsten är då receptionen är stängd. ** Adress: Monolithos, 85108, Rhodes, Grekland

Faciliteter

  • Luftkonditionering
  • Bar
  • Telefon
  • Balkong
  • TV
  • WiFi


NB: Omdömen från gäster som har besökt hotellen ska tas med en nypa salt. Kom ihåg att det kan vara en specifik gäst som haft en extraordinärt dålig upplevelse som skriver och vars upplevelse kanske inte motsvarar hur det normalt är på hotellet. Kom också ihåg att hotellets anställda eller anställda från ett konkurrerande hotell kan lämna falska kommentarer, även om detta är förbjudet. Du bör läsa flera olika omdömen innan du bestämmer dig för val av hotell.