Hotellbeskrivning
Karta
Recensioner

Nicolas Studios

Rating 2
Agia Marina

Av 3 Recensioner


Nicolas Studios

Lägenhetsanläggningen Nicolas Studios är belägen i Agia Marina, en livlig ort både dag och natt. På grund av det korta avståndet till staden Chania kan Nicolas Studios vara en bra bas både för avkoppling och för att uppleva nöjeslivet i såväl Agia Marina som Chania. Anläggningen ligger 250 meter från stranden, 1,5 kilometer från hamnen i Platanias och 10,5 kilometer från staden Chania.
Vid anläggningen finns bl.a. pool, trädgård och solterrass. I lägenheternas utrustning ingår luftkonditionering (mot avgift), WiFi, TV, kassafack (mot avgift), pentry, kylskåp, badrum och hårtork. OBS! Receptionen är inte öppen hela dygnet! I samband med bokningen av dessa lägenheter är det viktigt att uppge sitt flight-nummer och beräknad ankomsttid. OBS! Vissa faciliteter kan vara stängda eller avgiftsbelagda beroende på årstid eller väderlek. Adress: Agia Marina, Chania, Crete, Grekland

Faciliteter

  • Pool
  • Kassaskap
  • TV
  • WiFi


NB: Omdömen från gäster som har besökt hotellen ska tas med en nypa salt. Kom ihåg att det kan vara en specifik gäst som haft en extraordinärt dålig upplevelse som skriver och vars upplevelse kanske inte motsvarar hur det normalt är på hotellet. Kom också ihåg att hotellets anställda eller anställda från ett konkurrerande hotell kan lämna falska kommentarer, även om detta är förbjudet. Du bör läsa flera olika omdömen innan du bestämmer dig för val av hotell.