Hotellbeskrivning
Karta
Recensioner

Balos Beach

Rating 2
Kissamos

Av Recensioner


Balos Beach


Balos Beach är en anläggning som består av fyra byggnader ovanför den egna privata stranden. Den ligger 1 km utanför den lilla byn Kaliviani och 6 km från städerna Kastelli och Kissamos. Det är nära till turistattraktioner i trakten som Balos-lagunen (9 km), Falassarna-stranden (10 km) och den antika staden Polyrinia (12 km). Till centrum i Chania är det 43 km samt 90 km till staden Rethymnon och hamnen där. Avståndet till Chanias flygplats är 53 km och till Heraklions flygplats 150 km. Vid anläggningen finns bl a reception (begränsat öppethållande), trådlöst internet (extra avgift), restaurang/taverna med terrass, café, utomhuspool, barnpool och solterrass med poolbar. Anläggningens lägenheter och studios har luftkonditionering, TV, trådlöst internet (extra avgift), telefon, säkerhetsfack (extra avgift), fullt utrustat pentry med minikyl, spis med två plattor, porslin och bestick, balkong/terrass samt badrum med kar/dusch och hårtork. Möjlighet till tvättservice (extra avgift). Lägenheter och studios städas 2 gånger/vecka. Byte av handdukar och sänglinne sker vid ankomsten och sedan var tredje dag.
Luftkonditioneringen är igång juni-september (extra avgift). **
Extra sängplatser till tredje/fjärde person kan ordnas på bäddsoffa i sällskapsutrymme. ** Receptionens öppettider: 08.00-24.00 Vid anläggningen finns parkering. Adress: Kaliviani Kissamou, 73400, Chania, Crete, Grekland

Faciliteter

  • Airconditioning
  • Bar
  • Telephone
  • Pool
  • Balcony
  • Restaurant
  • Tv
  • Wireless internet


NB: Omdömen från gäster som har besökt hotellen ska tas med en nypa salt. Kom ihåg att det kan vara en specifik gäst som haft en extraordinärt dålig upplevelse som skriver och vars upplevelse kanske inte motsvarar hur det normalt är på hotellet. Kom också ihåg att hotellets anställda eller anställda från ett konkurrerande hotell kan lämna falska kommentarer, även om detta är förbjudet. Du bör läsa flera olika omdömen innan du bestämmer dig för val av hotell.