Hotellbeskrivning
Karta
Recensioner

Ocean Surf Hotel

Rating 2
Miami Beach

Av 269 Recensioner


Ocean Surf Hotel

Enkelt hotell beläget vid en sträcka på två kvarter av Ocean Terrace-området i den anrika stadsdelen North Beach i Miami Beach. Det är 3 km till butiker i Bal Harbour.
Med en kort biltur når man Art Deco-distriktet och har tillgång till södra Floridas attraktioner, restauranger, nattklubbar, shopping, flygplatser och kryssningshamnar. Vid hotellet finns bl a ute-terrass, dygnsöppen reception med betjänad tvättservice och kemtvätt. I de enkla rummens utrustning ingår luftkonditionering, TV, säkerhetsbox (extra avgift), kylskåp och telefon. Rum med 2 sängar kan nyttjas av 4 personer, förutsatt att alla delar befintliga sängplatser. Ingen parkering finns vid hotellet. Detta hotell har en obligatorisk hotellavgift på 15-50 USD per rum och natt, i undantagsfall kan den vara högre. Avgiften ska betalas direkt till hotellet vid ankomst, då man även får veta det exakta beloppet. Denna avgift ingår inte i bokningspriset. Adress: 7436 Ocean Terrace Miami 33141 Florida USA

Faciliteter

  • Luftkonditionering
  • Hiss
  • Telefon
  • Kassaskap
  • TV
  • WiFi


NB: Omdömen från gäster som har besökt hotellen ska tas med en nypa salt. Kom ihåg att det kan vara en specifik gäst som haft en extraordinärt dålig upplevelse som skriver och vars upplevelse kanske inte motsvarar hur det normalt är på hotellet. Kom också ihåg att hotellets anställda eller anställda från ett konkurrerande hotell kan lämna falska kommentarer, även om detta är förbjudet. Du bör läsa flera olika omdömen innan du bestämmer dig för val av hotell.