Hotellrecensioner av Hotel San Pietro

Läs personliga recensioner av Hotel San Pietro som ligger i Limone sul Garda. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Solfaktor. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Hotel San Pietro. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

Solfaktors gästrecensioner

Baserat på 17 recensioner
7,5

Kvällsmat på hotellet

Man förundras över att det stängs för kvällens middag kl 20.30. Därefter är det bara möjligt att beställa en toast. Jag menar.. i värmen är det först runt kl 21, när det blivit lite svalare, som du har lust att få dig något till livs.
Rekommendation till kommande gäster
25 minuters gångavstånd till staden. Fick av andra gäster veta att det var tre minuters promenad från hotellet. Det vore fint om man upplystes om detta vid ankomsten till hotellet.
Hotel San Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Faciliteter på stället
Internet/Wi-Fi
Restaurang
Pool (ev. säsongsöppen)
Vår service
Solfaktors service

8,0

Jättebra vistelse

Vi tillbringade totalt elva nätter på San Pietro, och var mycket nöjda med vistelsen. God mat och fina förhållanden, rena och prydliga rum. Poolerna och områdena runt omkring hölls väl i ordning, vackra planteringar. Personalen var trevlig och hjälpsam, maten god och vällagad. Lite negativt var att diskmaskinen i köket inte lyckades riktigt med allt porslin, och även om poolerna var rena så kunde de gott dammsugas lite oftare, sen saknades det något barnprogram på teve. Men det är småsaker och definitivt inget som förstör en fin semester. Vi kan absolut rekommendera San Pietro och vi kommer säkert tillbaka.
Rekommendation till kommande gäster
Prova eventuellt restaurangen Tovo, alldeles nedanför hotellet, som har goda pizzor. Och så restaurangen alldeles bakom hotellet, upp mot klostermuseeet 100 meter uppför den branta backen, maten är jättegod och ägaren pratar danska.
Hotel San Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Själva boendet
Fyrbäddsrum (premium)
Faciliteter på stället
Internet/Wi-Fi
Pool (ev. säsongsöppen)
Restaurang
Vår service
Solfaktors service

6,3

Enastående utsikt över Gardasjön

Vi hade några härliga dagar på Hotel San Pietro. Vårt rum var bra med gott om plats och bra faciliteter. Utsikten över Gardasjön från vårt rum och balkongen var enastående! Poolområdet var stort, fint och välskött med gott om utrymme. Tyvärr levde frukosten inte upp till våra förväntningar. Det fanns mycket mat att välja mellan, men standarden och kvaliteten var låg. Här märkte vi inte mycket av den sedvanliga italienska kärleken till maten och råvarorna. Den fann vi lyckligtvis på många andra stället i fina Limone Sul Garda. Personalen verkade allmänt ointresserad och likgiltig – både i receptionen och restaurangen (som vi bara utnyttjade till frukosten).
Hotel San Pietro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet/Wi-Fi
Pool (ev. säsongsöppen)
Vår service
Solfaktors service

Bedömning av Hotel San Pietro


Bedömning av Hotel San Pietro


Bedömning av Hotel San Pietro


Bedömning av Hotel San Pietro


Bedömning av Hotel San Pietro


Bedömning av Hotel San Pietro


Familjen Holmgren från Täby i Sverige bodde på Hotel San Pietro i Limone sul Garda från den 11. till den 14. juli 2007.

Vi är inte sådär väldigt nöjda med det hotell vi bokade via er. Personalen var oengagerad och okunnig när vi frågade efter tips på bra restauranger. Dom hade inga tips!? Vi tog då själva kontakt med Limones Turistbyrå, som hade en massa bra tips. Vi hade bokat 2 st dubbelrum, eftersom vi har två st barn i åldern 16 och 9 år, det visade sej när vi kom att det var 2 st rum i helt olika standard. Det ena var stor, rent och fint. Det andra (som personalen på hotellet sa var barnens) luktade inpyrd rök, var litet och fuktskadat. Dåligt med så olika standard tyckte vi, när vi påpekade att det luktade väldigt mycket rök i rummet rykte man bara på axlarna ... Vi tyckte dessutom att hotellet låg för långt upp, hade varit roligare att bo närmre sjön, där alla bra restauranger låg osv. Vi kommer troligen inte att återvända dit. Men ... nästa gång stannar vi kanske i Riva som vi tyckte verkade vara en trevligare och mer livlig stad. Limone hade lite "pensionärsvarning" över sej.

Christer med sällskap från Älta i Sverige bodde på Hotel San Pietro i Limone sul Garda från den 8. till den 12. juli 2007.

Det var enligt förväntan, helt ok. Vi är nöjda med Er service allt funkade perfekt. Och intresset för oss som kunder kan inte bli bättre. En utmärkt administrativ service före och efter resan. Resan skötte vi själva men, allt klaffade. Limone var en trevlig ort, kanske inte för en vecka men för 3-4 dagar. Kommer säkert tillbaka.

Bedömning av Hotel San Pietro


Bedömning av Hotel San Pietro


Margareta med sällskap från Huddinge i Sverige bodde på Hotel San Pietro i Limone sul Garda från den 25. april till den 2. maj 2007.

Tack In-Italia för den fina informationen om Limone sul Garda och dess hotell. Vi valde San Pietro som blev en riktig fullträff.God mat, trevlig personal och en fantastisk utsikt. San Pietri, Limone och dess omgivningar inbjuder till många återbesök.

Per-Gösta med familj från Solna i Sverige bodde på Hotel San Pietro i Limone sul Garda från den 7. till den 11. april 2007.

Vår upplevelse av Limone sul Garda är endast positiv. Det vi uppskattade var: - Den storslagna naturen - höga snöklädda bergstoppar, blommande fruktträd och den vackra Gardasjön. Biltur upp i bergen, till Riva sul Garda och till Verona - allt på bekvämt avstånd. - Den goda maten - speciellt hos Ristorante Gemma. - Hotellet - bra rum med underbar utsikt - trevlig och serviceminded personal både i reception och matsal. Beträffande In-Italia kan jag endast säga: Beskrivning av hotellet, bokning och vägbeskrivning fungerade utmärkt.

Bedömning av Hotel San Pietro


Bedömning av Hotel San Pietro