Hotel Leopold

Officiell kategori

Solfaktors kategori

187 omdömen
0,1 Gästrecensioner
Beskrivning

Karta och avstånd

På Hotel Leopold kan du välja mellan olika rumstyper på 3:e, 4:e och 5:e våningen som varierar från små rum utan balkong och utsikt till dubbelrum (superior) med terrass och härlig havsutsikt. Dessutom erbjuder hotellet fem familjerum som utmärker sig genom att vara rymliga, mer självständiga och utrustade med kylskåp, och några även med kök. Fyra av dem ligger i en separat byggnad vid poolen, men det sista ligger för sig själv ca. 400 meter från hotellet. De påminner mer om lägenheter.

Du bör välja rummen på själva hotelldelen ifall havsutsikt, inredning och hotellstämningen är viktiga faktorer - annars familjerummen, om du värdesätter självständigheten. Familjer på 4 personer rekommenderas alltid att välja ett familjerum - alternativ ett av superior-rummen på själva hotellet med plats för 4 personer. Rummen på själva hotellet har inte minibar/minikylskåp, men hotellet har ett par begränsat antal till förfogande som kan förbokas och tillslutas i rummet under vistelsen (utan tillägg). De rum som heter classic plus och superior har luftkonditionering, medan de andra kategorierna har takfläkt. Plus-rummen har båda delar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Leopold. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar
 • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via La Secca, 5
16030 Moneglia

Koordinater

Latitude: 44.2415
Longitude: 9.4838

Vad tycker gästerna om Hotel Leopold?

0,0
Jan, Tønsberg

Vacker plats

Väldigt fint ställe med bra atmosfär och trevlig värdskap. Det vi har att peka på är stranden, som är väldigt trång och dyr, samt strandrestaurangen som var dåligt...
0,0
Susanne, Hørsholm

Upplevelserikt

Fint mottagande av värden. Trevligt hotell som hade en fin atmosfär/stämning. Underbara rum med en fantastisk utsikt (5;e våningen) ... Dock retligt att kylskåpet...
0,0
Filip Peer, København

Härlig utsikt

Underbart hotellrum med fantastisk utsikt över havet. Behaglig pool, rara värdar och äkta italiensk stämning i området. Det kan emellertid inte rekommenderas att...

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

 •  

Visa mer