Residenza Napoleone III

Officiell kategori

Solfaktors kategori

71 omdömen
Beskrivning

Karta och avstånd

På Residenza Napoleone III finns bara två boenden, en svit och en lägenhet. Vid ankomst möts du av en gratis flaska vin och en fruktkorg i bostaden. 

Napoleons lyxlägenhet är inredd i en elegant, klassisk stil med antika möbler och detaljer inspirerade från tiden då Napoleon själv bodde här. Lägenheten består av två vardagsrum och ett sovrum med dubbelsäng samt en kokvrå för enklare matlagning samt ett badrum. Lägenheten är utrustad med faciliteter som luftkonditionering, te- och kaffefaciliteter, TV, gratis Wi-Fi, värdeskåp och minibar. I badrummet finns WC, bidé, badkar, regn-dusch, tofflor, badkappor, toalettartiklar samt hårfön.

Roof Garden Suite är inredd i en ljus och komfortabel, modern stil och består av ett vardagsrum med soffgrupp (kan göras om till bäddsoffa), ett sovrum med dubbelsäng, badrum och en härlig takterrass med trädgårdsmöbler och parasoll, gröna växter och en sagolik utsikt. Sviten är utrustad med luftkonditionering, te- och kaffefaciliteter, TV, gratis Wi-Fi, värdeskåp och minibar. I badrummet finns WC, bidé, badkar, regn-dusch, tofflor, badkappor, toalettartiklar samt hårfön.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Residenza Napoleone III. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Fontanella Borghese 56
00186 Rome

Koordinater

Latitude: 41.9044
Longitude: 12.4785

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

  •  

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler