Hotellrecensioner av iH Hotels Roma Cicerone

Läs personliga recensioner av iH Hotels Roma Cicerone som ligger i Rom. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Solfaktor. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av iH Hotels Roma Cicerone. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

Solfaktors gästrecensioner

Baserat på 1 recensioner

OK Hotell med OK läge

Frukost ingick inte i priset men det finns frukostställen i närheten. Värdelöst wifi om man vill arbeta under resan eller reser med barn/tonåringar. Det drar ner på omdömet. Annars bra rum som vi bodde med två rum med anslutning, praktiskt med två badrum när man åker med tonårsbarn. OK läge mellan alla sevärdheter men det går förstås att hitta det som är mer centralt ändå.
Rom som semester-destination
Trastevere är trevligt. Oktober/november är en bra tid. Sommar är nog risk för kö och värme. Ingen superbra stad för shopping om man inte är ute efter vintage. Bra att ta sig tid vid kolosseum. Ganska meningslöst med bussrundturerna hop- on - hop off.
iH Hotels Roma Cicerone
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Faciliteter på stället
Internet/Wi-Fi