Hotellrecensioner av Palazzo Belmonte

Läs personliga recensioner av Palazzo Belmonte som ligger i Santa Maria di Castellabate. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Solfaktor. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Palazzo Belmonte. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

Solfaktors gästrecensioner

Baserat på 5 recensioner

Fantasiskt vackert beonde och dess läge

Palazzo Belmonte ligger i en privat vacker park i utkanten av en liten by, det har en privat fin sandstrand, pool, fantastiskt utsikt över Salerno bukten, fridfultl och lyxigt. Bra frukostbuffé och god lunch/snack restaurang i parken, personalen är vänlig, söt och uppmärksam. Perfekt litet smultronställe för en romantisk semester där avslappning och välbefinnande är i fokus.
Amalfikysten som semester-destination
Palazzo Belmonte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
Faciliteter på stället
Pool (ev. säsongsöppen)

Mkt bra

Servitörernas engelska kunde varit bättre. Wi-fi på rummet fungerade inte de första dagarna trotts vi sa till 3 ggr.
Amalfikusten som semester-destination
Castellabate: Resturang 1861 och le gatte (boka bord innan)
Palazzo Belmonte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
Faciliteter på stället
Pool (ev. säsongsöppen)

Amalfikusten - semester för par

Palazzo Belmonte - stället som bara har allt, en helt unik och perfekt ställe som uppfyller alla önskemål för den perfekta semestern.
Amalfikysten som semester-destination
Amalfikusten är som beskrivet i böcker, ett ställe man ska uppleva minst en gång i livet. Ett helt otroligt ställe, fascinerande och vacker syn möter en när man kör längs kusten. Man ska dock, ifall man semestrar i högsäsongen vara inställd på att det är otroligt mycket trafik på kustvägen.
Palazzo Belmonte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Nöjda, men några tips

Hej! Härligt ställe och bra semester, men lite tips till er: 1. Mycket svårt att hitta med en Garmin med uppdaterad karta GPS, så en bättre beskrivning för att hitta fram hade varit bra. 2. Vi hade förväntat oss att poolen skulle vara öppen, men det visade sig att den öppnade först 20 maj, vilket hade varit viktigt att veta då det var en av kriterierna. 3. Också viktigt att veta att hela den annars så härliga parken, endast var öppen för genomgång - det var inte öppet i bar etc. Den öppnar säkert också den 20:e. 4. Frukosten serverades på rummet på grund av ovanstående - denna kunde gärna gjort lite mer spännande. 5. Lite trist att det inte finns wifi på rummet. 6. TV-möjligheter och lite begränsat med en liten skärm och endast internationella kanaler. 7. Inga stolar på terrassen. Rummet är annars mycket fint med utsikt bl.a. till havet. Annars ett härligt ställe och trevlig stad.
Amalfikysten som semester-destination
Svar från Solfaktor
Hej Jesper. Tack så mycket för din hälsning. Härligt att höra att ni har njutit av uppehållet på Palazzo Belmonte. Ja, vi rekommenderar alltid att ni använder Google Maps när hotellet ska finnas, och dem har du koordinater till på din bekräftelse från Hideaways. Gällande poolen, så är det mycket olika när hotellen öppnar upp, och det beror oftast på väder och vin - därför skriver vi också alltid i noteringarna om poolen, att den är säsongsöppen, just för att undvika missförstånd. Igen tack för din recension, den värdesätter vi högt. Många hälsningar, Marie.
Palazzo Belmonte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

9,6

Skön och avkopplande vistelse på Palazzo Belmonte

Exklusiv resort med möjlighet till lugn och riktig semester-atmosfär, där man gör mycket för att gästerna ska ha en bra semester. Staden är en plats där italienarna åker på semester, trevligt med god mat och vin samt en säker plats att semestra på.
Palazzo Belmonte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering