Villkor för webbplatsen

Företagsinformation

Denna webbplats drivs av Reisegiganten (ett företag registrerat i Norge med organisationsnummer 994 818 694, Reisegiganten har sitt säte och adress Rosenkrantz gate 9, 0159 Oslo. Telefonnummer är +47 21 95 00 00 ) Vårt call center har öppet måndag-fredag ​kl. 10.00 – 12.00 och från 13.00 till 15.00.

Användning av hemsidan, upphovsrätt och varumärken

Genom att besöka eller använda denna webbplats godkänner du nedanstående villkor. Namnet solfaktor.no, logotypen och alla tillhörande produkter och tjänster namn, varumärken design och slogans är varumärken som tillhör de företag i gruppen. Alla andra namn, logotyper och tillhörande produkter och tjänster namn, designmärken och slogans som används på denna sida är varumärken eller servicemärken som tillhör respektive ägare. Alla rättigheter är godkända. All upphovsrätt och andra immateriella rättigheter i alla material, inklusive html-kod, text, fotografier eller andra bilder som visas på vår hemsida ägs av oss eller licensieras till oss av ägaren för vår användning. Om du vill använda information eller material som visas på vår webbplats, måste du skaffa skriftligt tillstånd i förväg från oss, eller från ägaren av rättigheterna till materialet. Du får inte ändra, kopiera, överföra, visa, framföra, publicera, licensiera eller skapa härledda arbeten från någon information eller programvara som du har tillgång till som följd av av tjänsten.

När kopiering eller överföring uttryckligen tillåts, får du inte ändra eller ta bort författarens information eller meddelanden om upphovsrätt. Hänvisning på denna webbplats, till alla produkter, tjänster, processer, firmanamn, varumärken eller annan information från tredje part innebär inte ett godkännande, stöd för eller rekommendation från vår sida. När vi länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss, är detta för att göra det enkelt för dig. Vi är inte ansvariga för produkter, tjänster, processer, firmanamn, varumärken eller annat från tredje part.

När vi länkar till andra webbplatser innebär det inte något godkännande av materialet på dessa webbplatser eller anknytning till deras operatörer. Du får inte använda webbplatsen till verksamhet som strider mot lagen, bryter mot andra parters rättigheter eller som inte överensstämmer med normerna, krav eller koder från berörda myndigheter. Du får inte använda vår webbplats på ett sätt som stör andra användare eller förtalar, hotar eller skadar någon. Vi är icke skyldiga för åtgärder, krav, åtgärder, ansvar, kostnader eller utgifter som uppkommer på grund av eller i samband med din användning av webbplatsen eller andra som använder din medlemssida ID eller lösenord. Om inte annat anges i dessa villkor, eller om lagen kräver att solfaktor.no ger dig tillåtelse, du har inte rätt att göra följande utan skriftligt medgivande från solfaktor.no i förväg:

Informationen på denna webbplats är publicerad i god tro och uppdateras regelbundet, men vi kan inte garantera att informationen alltid är fullständig eller korrekt. Vi kan inte och har inte kontrollen över riktigheten i alla uppgifter som lämnats av leverantörer, resetjänster såsom flygbolag och hotell, eller från leverantörer av annan information, t.ex. väder och valutakurser. Vi avsäger oss ansvaret gentemot dig eller någon tredje part för eventuella fel eller brister på denna webbplats. Vi kan ändra, uppdatera eller radera information på denna webbplats utan föregående meddelande. Vi kan inte garantera att din användning av denna webbplats är kontinuerlig och felfri, eller att information eller annat material som finns tillgängligt på denna webbplats är fria från virus eller andra skadliga komponenter. Vi gör inga garantier gällande lämpligheten av information, produkter och tjänster på denna webbplats för något ändamål. Webbplatserna tillhandahålls som de är («i befintligt skick») och i mån av tillgång. Du tar allt ansvar och risk för användning av denna webbplats. Vi är inte ansvariga för eventuella fel, försummelser eller vilseledande uppgifter, och vi frånsäger, i den utsträckning som lagen tillåter, alla underförstådda garantier i samband med sådan information. Alla använda bilder används endast i illustrativt syfte och ska inte betraktas som exakta avbildningar av verkliga anläggningar, bostäder och tjänster som erbjuds inte annat anges. Under inga omständigheter kommer vi att vara ansvariga för krav, olyckor, förlust, anspråk, skada eller direkta, indirekta, extra, eller betydande förluster, inklusive men inte begränsat till förlust av vinst eller besparingar som följer av eller är relaterade till användning av data eller informationstjänster som visas på denna webbplats.

Ditt köp blev aldrig genomfört, och för din trevnad skickar vi dig ett mail där du direkt kan plocka upp din bokning och fullföra den, enkelt och smidigt. Det oavslutade köpet är sparat och kan genomföras inom 120 minuter.

Prissättning

Priser visas i den begärda valutan med dagliga växelkurser. Priserna kan variera från dag till dag på grund av förändringar i valutakurser. När du lägger en order fastställs valutakursen vid tidpunkten då produkten beställdes och den gäller för eventuella ändringar eller avbokningar som tillhör produkten i den beställningen. Växelkurserna sätts av oss.