Spa & wellness-hotell

Det finns inget bättre än semester - jo, det skulle i så fall vara en semester där du verkligen kan unna dig lyxen att bli bortskämd:) Alltså en semester på ett härligt spa & wellness-hotell. Den här typen av hotell är verkligen här för att stanna! Du undrar kanske varför? Jo, för att  vi generellt har blivit mer medvetna om betydelsen av att ta hand om både kropp och själ.

Ett boende med spa och wellness kan vara många saker. Det kan vara allt från ett mindre boutiquehotell med en liten avdelning där du kan få  "balsam för semestersjälen" - till exempel bastu och jacuzzi, samt att de erbjuder massage eller annan behandling på begäran.

Om du letar efter den ultimata spa-upplevelsen med en späckad meny av behandlingar, oroa dig inte – det finns naturligtvis ett brett utbud av hotell  även i denna liga. Det vill säga, där du nästan inte hinner komma  utanför hotellets väggar, för att du vill testa på alla de frestelser som finns på spa-menyn.

Det finns också spa & wellness-hotell i olika kategorier. Från budget till lyxklass. Från barnvänligt till endast vuxna. Från att det ingår i vistelsen till att det tillkommer entréavgift på plats (eventuella behandlingar betalas dock alltid direkt till hotellet).

Tack vare vårt stora utbud är vi på Solfaktor relativt säkra på att du hittar ett hotell som passar just dig:)

Ha en njutningsfull spa-semester!

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller