Servatur Terrazamar & SunSuite

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,8
Mycket bra
1372 omdömen

Servatur Terrazamar & Sunsuite ligger i Puerto Rico på Gran Canaria, en ö som är känd världen över för sitt exceptionella klimat året runt. Här bor du en kvarts promenad från stranden, i lägenheter med stora rum, fullt utrustade pentryn och sköna balkonger eller terrasser med utsikt över området. Ta med hela familjen och njut av lugna stunder i solen, vilka du kan varva med spel på tennisbanan eller vandringar på olika leder i närheten.

Servatur Terrazamar & Sunsuite är ett stort lägenhetshotell som är högt beläget i Puerto Rico på södra Gran Canaria. Tack vare att anläggningen är byggd på en sluttning, kan den erbjuda terrasser på olika nivåer vilka erbjuder en fantastisk utsikt över dalen och havet i fjärran. Varje lägenhet har dessutom en privat balkong/terrass där du kan starta dagen med en god frukost som du tillagat i ditt eget pentry. En bättre start på dagen går knappt att finna.

Observera att lägenhetshotellet består av tre olika delar med var sitt eget poolområde: Servatur Terrazamar, Servatur Sunsuite och Servatur Sunsuite Royal. Oavsett vilken del du bor i, har du tillgång till alla hotellets faciliteter.  Poolområdet på Servatur Terrazamar är öppet hela året, medan poolområdena på Servatur Sunsuite och Servatur Sunsuite Royal bara är öppna sommartid.

Hur du vill spendera dagen, bestämmer du själv. Du har gott om möjligheter till sysselsättning, både på hotellet, i närområdet och genom utflykter på ön. Servatur Terrazamars stora pool ligger centralt på området med berg och palmer som bakgrundsbild. Här finns gott om plats för både sol, bad och lek. Totalt har komplexet hela sex pooler och du kommer säkert hitta en som passar dig bäst. Läskande drycker och goda luncher kan du köpa i poolbaren som har öppet mellan 11-16 varje dag (med reservation för ändringar).

Om du bokat lägenhet inklusive frukost, serveras frukosten på Panorama Restaurant på 11:e våningen mellan kl 8 och 10 (med reservation för ändringar). 

Vill du aktivera dig under dina dagar kan du spela tennis på anläggningens bana, eller varför inte göra en utflykt ner till stranden som bjuder på vida vyer över havet? Avsluta kvällen med en god måltid som du själv lagar till baserade på råvaror från trakten, eller ta dig ner till centrum av Puerto Rico där du hittar ett stort utbud av restauranger och barer.

Därför ska du välja Servatur Terrazamar & SunSuite

  • Närmaste flygplats: 48 km
  • Närmaste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Turistskatt betalas på plats.

Observera att komplexet består av tre byggnader: Servatur Terrazamar, Servatur Sunsuite och Servatur Sunsuite Royal. Oavsett vilken byggnad du bor i, har du tillgång till alla komplexets faciliteter.

Sänglinne och handdukar ingår. Städning 5 dagar per vecka.

Poolområdet på Servatur Terrazamar är öppet hela året, medan poolområdena på Servatur Sunsuite och Servatur Sunsuite Royal bara är  öppna sommartid.

Deposition betalas vid ankomst (ca 150 EUR), vilken återbetalas vid avresa om lägenheten lämnas i ursprungligt skick.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Närmaste strand (Playa de Puerto Rico): ca. 1.2 km
  • Puerto Rico de Gran Canaria: ca. 1.2 km
  • Avstånd till centrum: ca. 900 m
  • Den trevliga hamnen Puerto de Morgan: ca. 12 km
  • Sandbankerna vid Maspalomas: ca. 22 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 24 km
  • Gran Canaria Las Palmas Flygplats: ca. 48 km (40m)

Servatur Terrazamar & Sunsuite erbjuder 306 lägenheter i olika storlekar och kategorier. Alla lägenheter är individuellt inredda i en modern, klassisk stil med olika färger och möbler. Rummen har balkong eller terrass med utsikt över det omgivande området, hotellområdet eller poolen.

Lägenheterna är utrustade med TV, gratis Wi-Fi, takfläkt. I de privata badrummen finns bad/dusch och hårfön. Lägenheterna har också ett pentry med kyl, spisplattor, mikro, köksredskap och matplats.

En del lägenheter är endast för vuxna (+18 år) och har en jacuzzi på balkongen/terrassen.

Observera att komplexet består av tre olika byggnader och att avstånden till de gemensamma utrymmena skiljer sig beroende på i vilken byggnad du bor.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Servatur Terrazamar & SunSuite. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Avenida de las Palmeras 5-8
35130 Puerto Rico

Koordinater

Latitude: 27.7944
Longitude: -15.7081

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer