Hotel Manos Premier

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,1
Fantastiskt
786 omdömen

Bakom fasaden av växter som slingrar sig upp längs väggen ligger Hotel Manos Premier i Saint-Gilles-kvarteret i Bryssel. Här har du inte långt till restauranger, barer, museer och konstgallerier samt offentlig transport. Gå en sväng i trädgården, avnjut en lunch på terrassen vid hotellets restaurang The Koyla omgiven av växter eller bege dig till wellnessavdelningen för en stunds njutning. Hotel Manos Premier har mycket att erbjuda som gör din semester fulländad.

Hotel Manos Premier är inspirerat av de franska kungarna Ludvig XV och Ludvig XVI från tiden innan och under Den Franska Revolutionen. Hotellet är inrett i romantisk stil med antika möbler och inredning och när man kliver in genom dörrarna är det nästan som att förflyttas bakåt i tiden eller in på ett museum. Rummen är inredda i samma stil som hotellet i övrigt i kombination med modern komfort vilket tillsammans skapar en speciell atmosfär. Hotellet har dessutom en 2 000 kvadratmeter stor trädgård med bland annat fontän och lekplats där du kan gå en promenad eller koppla av till ljudet av fågelkvitter.

Wellness-område i marockansk stil

Utöver den franska, antika stilen som är dema för större delen av hotellet bjuder Hotel Manos Premier även på ett wellness-område, The Lella Spa, som går i en helt annan stil. Här är det som att få en glimt av Marocko med färgglada rum och mosaikutsmyckningar. Här finns både bastu, ångbad och spa. Du kan även boka tid för massage.

Vid sidan om wellness-området ligger även hotellets fitnesscenter med olika träningsmaskiner och -utrustning.

Har du behov av att koppla av med en bok eller en tidning så inbjuder hotellets bibliotek och gemensamhetsutrymme The Butterflies Salon till avkoppling i soffan framför öppna spisen. Runt omkring i hela lokalen ser du Manor Premiers samling av fjärilar - därav namnet The Butterflies Salon.

Stilla hungern under glastaket i vinterträdgården

Hotellets restaurang The Kolya hälsar dig välkommen in i historiska omgivningar i samma stil som hotellet i övrigt, här kan du avnjuta såväl lunch som middag. Du kan sitta både inomhus under glastaket i vinterträdgården och beundra målningarna och andra dekorationer på väggarna. Under sommaren finns det möjlighet att äta ute på terrassen, här kan du välja mellan ett stort urval av olika rätter så som soppa, sallad, fisk, pizza, spaghetti, burgare och desserter. 

Efter middagen kan du slå dig ner i The Kolyas lounge bar och ta en drink med ditt ressällskap. The Kolya är även en populär mötesplats för lokala konstnärer och designers som bor och arbetar i området. 

Nära till inköp och sevärdheter

Hotel Manor Premier ligger i stadsdelen Saint-Gilles som med sina många smågator döljer många museer och konstgallerier. Är du kreativt inriktad eller konstintresserad är detta område just för dig. Det finns även många affärer, restauranger och barer i området så det är aldrig långt till bra inköpsmöjligheter och matställen. Skulle du vilja besöka någon av de andra stadsdelarna i Bryssel så är det inte långt till metrostationen Hôtel des Monnaies och metrostationen Louise varifrån du lätt tar dig runt till resten av Bryssel.

Därför ska du välja Hotel Manos Premier

  • Du vill bo på ett kvalitetshotell med många faciliteter
  • Du vill bo med närhet till sevärdheter, inköp och offentlig transport
  • Du vill ha möjlighet till wellness och fitness
  • Du vill ha tillgång till restaurang, bar och lounge
  • Du vill bo på ett hotell med en underbar trädgård
  • Du vill bo i ett spännande kvarter nära centrum

Bra att veta om Hotel Manos Premier

På grund av Covid-19 kan vissa av faciliteterna vara tillfälligt stängda. Det finns privat parkering mot betalning (ska förbokas). Du kan boka transport till och från flygplatsen och hotellet via oss på Escapeaway, annars kan du använda dig av offentlig transport. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för ändringar) Eventuell turistskatt betalas på plats. En del av faciliteterna kan vara mot betalning.

Därför ska du välja Hotel Manos Premier

  • Närmaste flygplats: 16 km
  • Avstånd till centrum: ca. 100 m
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Horta-museet, ett museum tillägnat mästerarkitekten Victor Horta: ca. 500 m
  • Avstånd till centrum: ca. 100 m
  • Musee des Beaux-Arts d'Ixelles: ca. 1.6 km
  • Luxembourg pladsen: ca. 2 km
  • Medeltidstorget Grand Place: ca. 2.4 km
  • Järnvägsmuseet Train World: ca. 6 km
  • Stämningsfulla Park Malou: ca. 7 km
  • Brussels Flygplats: ca. 16 km (30m)

Hotel Manos Premier erbjuder totalt 53 rum och sviter som samtliga är inredda i antik stil i kombination med moderna bekvämligheter. Alla rum är utrustade med gratis Wi-Fi, telefon, TV, safetybox, minibar, kaffemaskin, te-kokare och aircondition. Alla badrum är utrustade med dusch och/eller badkar, badrockar, toalettartiklar och hårfön.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Manos Premier. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Chaussée De Charleroi 100-106
1060 Brussels

Koordinater

Latitude: 50.8283
Longitude: 4.3556

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer