Coco-Mat Athens BC

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,5
Fantastiskt
3303 omdömen

Coco-Mat Athens BC har den rätta placeringen. Hotellet ligger nämligen i Atens historiska del med både det hippare kvarteret Koukaki och det pittoreska Plaka strax utanför dörren. Akropolismuséet ligger inom kort avstånd liksom Akropolis och Zeus Olympos tempel dit du tar dig på endast ca 5 minuter till fots. I området finns det dessutom gott om barer och restauranger. Upp till shoppinggatan Ermou är det 1,2 km. Väl "hemma" igen kan du slappa intill poolkanten du har uppe på taket eller slå dig ner med en god drink och njuta av vyerna. 

En grek vid namn Paul Efmorfidis är upphovsmannen till Coco-Mat, madrasser tillverkade av naturfiber. Och som du säkert kan räkna ut är hotellets sängar givetvis utrustade med just dessa madrasser. Men det är inte bara gott du sover på Coco-Mat Athens BC utan här kan du även tillfredsställa dina sinnen och smaklökar. Dagen börjar du med en bra frukost där du kan välja både salt och sött från en buffé . Det går även bra att luncha på hotellet samt avsluta dagen med en god middag. Hemlagat med klassiska rätter från Grekland och Aten är det som finns på menyn och ett öppet kök ger dig inblick i kockens "skills". Cocktailbar har du även på bottenplan med möjlighet att beställa in enklare rätter.

Hotellets takterrass är helt klart en av mångas favoritplatser. Här kan du slå dig ner och koppla av i sköna möbler som finns utplacerade lite varstans med något att dricka i handen och med en av stadens bästa utsikter där du ser både Akropolis som Parthenon. Ytterligare ett stort plus är att hotellet uppe på taket har en infinitypool som blickar ut över stadens takåsar. Och som om detta inte räcker kan du svettas ut i motionsrummet för att sedan relaxa i hotellets SPA där du har liten pool, ångbastu, bastu och möjlighet till massage. 

 

 

Därför ska du välja Coco-Mat Athens BC

  • Närmaste flygplats: 35 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Reception 24/7. Tvättservice går att beställa. Hotellet har ingen parkering. Bagageförvaring finns. För tillträde till SPA kan ev. en avgift tas ut.

Karta och avstånd

  • Närmaste stad (Athens): ca. 0 m
  • Avstånd till centrum: ca. 900 m
  • Acropolis: ca. 800 m
  • Daphni klostret: ca. 19 km
  • Athens International Flygplats: ca. 35 km (40m)

Det finns 94 rum på hotellet, som håller samma fina standard även om de inte är identiska. Här finns olika rumstyper där du också kan välja med balkong och utsikt över Akropolis. Rummen har faciliteter som luftkonditionering, Wi-Fi, Sat-TV, värdeskåp, minibar, espressobryggare (te/kaffefaciliteter) och badrum med dusch/kar, hårtork, badrock och slippers.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Coco-Mat Athens BC. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Falirou 5
145 61 Athens

Koordinater

Latitude: 37.9673
Longitude: 23.7291

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Aten

Visa fler