Aonang Phu Petra Resort

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,3
Mycket bra
531 omdömen

Du kommer nästan få känslan av att bo mitt i regnskogen! Här finns palmer, träd och gröna berg oavsett vilken riktning du vänder dig mot. Eller, nej - det var nog en överdrift, för här är också en väg, så Aonang Phu Petra Resort är trots allt lättare att nå, än många andra platser i regnskogen. Och så ligger det endast 3 km från Krabis livliga semestercentrum, Ao Nang. Vill du gärna kombinera en avslappnande semester i lugna, gröna omgivningar, med dagar på stranden och kvällar i Ao Nang? Då är Aonang Phu Petra Resort ett riktigt bra val.

Här är idylliskt på det avslappnande och rätt enkla sättet. Aonang Phu Petra Resort är inte lyxigt, men här är väldigt trevligt. Det finns endast 25 rum och sviter (kallas villor), som ligger i mindre villabyggnader, och i mitten av dem alla ligger ett litet poolområde, där du både kan ta ett svalkande dopp eller slå dig ner på en solsäng med en bra bok. De gröna bergen skapar en tropisk bakgrund för din semester i Krabi.

Personalen på Aonang Phu Petr Resort är mycket tillmötesgående, oavsett om det är när de visar dig vägen ner till staden, eller hjälper dig att arrangera en båttur till någon av de vackra kalkstensöarna i Krabi-bukten. Du kan också boka en skön massage på hotellet - kvaliteten är hög, och priset mycket rimligt. Om du t.ex. har muskelvärk efter en lång flygtur, kan det vara fantastiskt att få musklerna knådade av kunniga massagehänder.

Det finns gott om plats i Aonang Phu Petra Resorts rum och sviter, som alla är enkelt inredda och har terrass/altan. 

Du lätt ta dig in till Ao Nang, antingen när du vill slappna av på stranden, hitta en bra restaurang eller ta en liten shoppingtur. Det tar cirka 20 minuter att promenera, men hotellet arrangerar också en gratis shuttle-service till centrum flera gånger om dagen.

Jag vill rekommendera dig att testa några av restaurangerna i Ao Nang under din resa till Krabi. Längs stranden ligger en rad restauranger, där du kan slitta med utsikt över havet och lyssna till vågorna som skvalpar medan du njuter av din middag. Om du tycker om fisk och skaldjur, så ska du åka till den norra delen av staden Soi Sunset, där det ligger en rad härliga restauranger som frestar med dagens fångst.

Därför ska du välja Aonang Phu Petra Resort

  • Närmaste flygplats: 25 km
  • Närmaste strand: ca. 2 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Reception har begränsade öppettider, vänligen kontakta hotellet i god tid i förväg om du beräknar att anlända sent.

Rummen är rätt enkelt inredda och är kanske mer av trestjärnig standard, än fyrstjärnig. Men här är rent och fint.

Poolen är öppen dagligen från 8:00 till 19:00 (med reservation för ändringar pga väder och vind eller andra omständigheter).

Hotellet arrangerar gratis shuttle-service till Ao Nang centrum flera gånger om dagen. Du bokar in dig på den önskade tidpunkten i receptionen (tur/retur), och om du uteblir från en shuttle som du har bokat, så utgår en mindre avgift.

Det är inte tillåtet att röka på rummen.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 2 km
  • Närmaste strand: ca. 2 km
  • Närmaste stad (Ao Nang Night Market): ca. 2.9 km
  • Avstånd till centrum: ca. 600 m
  • Vatten, strand och fantastiska klippformationer vid Phra Nang Cave Beach: ca. 2.3 km
  • Krabi Weekend Night Market: ca. 17 km
  • Krabi stad: ca. 18 km
  • Njut av utsikten från Tiger Cave Temple - Wat Tham Sua. Kom ihåg bra skor till alla trappsteg: ca. 20 km
  • Khao Ngon Nak vandringsrutt, kom ihåg sköna skor: ca. 22 km
  • Khao Phanom Bencha National Park: ca. 34 km
  • De varma källorna i Klong Thom: ca. 62 km
  • Krabi Flygplats: ca. 25 km (40m)
  • Phuket Flygplats: ca. 145 km (2h 20m)

Hotellet har 25 rum och sviter som kallas villor, de är enkelt men fint inredda med klassiska thai-möbler i mörkt trä. Rummen är utrustade med luftkonditionering, wifi, tv, kaffe- och tefaciliteter, värdeskåp och terrass/altan. Badrummen har badkar eller dusch, wc och hårtork.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Aonang Phu Petra Resort. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

521 Soi 11 Moo 2
81000 Krabi

Koordinater

Latitude: 8.0337
Longitude: 98.8373

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Krabi

Visa fler