Le Stanze del Lago Suites

Solfaktors kategori

9,5
Fantastiskt
743 omdömen

Comosjön lyckas förföra sina besökare, om och om igen. Det glittrande vattnet, de pittoreska byarna, de skogsklädda bergssluttningarna - allt arbetar i symbios för att skapa ett paradis dit både kända och okända, vill återkomma år efter år. Trots att sjön är Italiens tredje största, är det inte svårt att hitta mysiga hörn där det känns som du är alldeles ensam. Men vill du ha mer liv och rörelse, erbjuder både Como och Lecco - sjöns största städer - på en miljö full med restauranger, butiker och kulturella sevärdheter. Det är just i Como vi hittar Le Stanze del Lago Suites, ett mindre boutiquehotell för vuxna, där du kan koppla av efter en lång dag full med upplevelser och nya intryck. Välkommen till Comosjön och Le Stanze del Lago Suites.

Le Stanze del Lago Suites sticker ut bland husen i Como. Den nyrenoverade villan från 1950-talet är idag kläd i stål, betong och metall, vilket ger ett häftigt första intryck. Den industriella känslan stannar dock på utsidan, för så fort du träder in på hotellet, märker du hur ombonad här är. En intressant kombination, som fungerar väldigt bra. Le Stanze del Lago Suites erbjuder inte ett överflöd av faciliteter, men här finns allt det du kan tänkas behöva för en skön, avkopplande semester i vackra Como. Slå dig ner i den gemensamma loungen efter en dag full av promenader runt Comos historiska centrum - eller varför inte ta en eftermiddagsdrink på din privata terrass eller balkong?

Njut av hemlagad, italiensk frukost

Le Stanze del Lago Suites har ett mindre poolområde i trädgården. Här kan du ta svalkande dopp i sommarvärmen, för att sedan lägga dig till rätta i en av solsängarna. Det är enkelt att få tiden att passera här, bara genom att njuta av stunden. Mornarna blir också till härliga stunder - den italienska frukosten serveras i en elegant hall med utsikt till trädgården. Här kan du se fram emot att få smaka på hemlagade bakverk, yoghurt och naturligtvis gott, italienskt kaffe.

Upptäck allt Comosjön har att erbjuda

På Le Stanze del Lago Suites bor du på en perfekt utgångspunkt för att upptäcka allt Comosjön har att erbjuda. Efter en promenad på endast 500 meter befinner du dig mitt på Comos centrala torg, Piazza del Duomo. Fortsätter du ännu lite längre, kommer du fram till sjöbredden. Ta linbanan upp till Brunate och njut av utsikterna från höjden, innan du fortsätter på en av alla vandringsleder som tar dig fram längs skogar, sluttningar och gläntor. Du kan ta dig till Comosjöns byar till fots, med kollektivtrafik eller med en av alla båtar som korsar sjön - det är bara att välja och vraka, och vi kan lova dig att du kommer fylla sinnet med massor av fina minnen.

Därför ska du välja Le Stanze del Lago Suites

  • Du vill bo centralt i Como
    ...på en bra utgångspunkt för att upptäcka Comosjön
  • Du vill bo på ett adults only hotell
  • Du vill ha tillgång till pool
  • Du vill kunna välja rum med privat terrass eller balkong

Bra att veta om Le Stanze del Lago Suites

Då Le Stanze del Lago Suites ligger centralt i Como kan du nå hotellet även utan bil. Däremot rekommenderar vi att du har tillgång till bil om du vill upptäcka andra platser i regionen. Parkering finns vid boendet (bokning krävs) och kostar 15 euro per dygn. Wifi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen. Meddela hotellet när du tänker anlända, då receptionen inte alltid är bemannad. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar (08:00–11:00) mot en avgift. Observera att detta är ett adults only hotell (alla gäster måste vara minst 18 år gamla).

Därför ska du välja Le Stanze del Lago Suites

  • Närmaste flygplats: 51 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage

Karta och avstånd

  • Cernobbio: ca. 5 km
  • Moltrasio: ca. 9 km
  • Gardola: ca. 9 km
  • Pognana Lario: ca. 12 km
  • Sacro Monte della Beata Vergine del Soccorso, Ossuccio: ca. 28 km
  • Santa Maria foris portas, en del av det langobardiska Italien: ca. 32 km
  • Milano med sin fantastiska domkyrka: ca. 54 km
  • Milano Malpensa Flygplats: ca. 51 km (50m)
  • Milano all Flygplats: ca. 52 km (1h 0m)
  • Milano Linate Flygplats: ca. 59 km (1h 0m)
  • Bergamo Flygplats: ca. 96 km (1h 20m)
  • Verona Flygplats: ca. 195 km (2h 20m)

Le Stanze del Lago Suites erbjuder 7 rum och suiter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda, men den gemensamma tråden är 60-talsstilen blandad med råa material. Rummen har moderna faciliteter såsom gratis wifi, kaffebryggare, TV och luftkonditionering. I de privata badrummen finns dusch, handdukar och gratis toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Le Stanze del Lago Suites. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Francesco Crispi 10
22100 Como

Koordinater

Latitude: 45.8138
Longitude: 9.0904

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer