Hideaway Beach Resort & Spa

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,6
Fantastiskt
362 omdömen

Funderar du över den där ultimata badsemestern, där familjen ska skämmas bort till fullo, och där ni kan sätta vardagen på paus, och bara vara tillsammans? Då är Maldiverna, och inte minst vårt underbara Hideaway Beach Resort & Spa värt att titta närmare på.

Att Maldiverna kretsar kring sol och bad i absolut världsklass är ingen hemlighet. Hideaway Beach Resort & Spa ligger fint placerat på Haa Alifu Atollen och genomgick en renovering så sent som 2014. Här bor du endast 75 minuter med vattenflyg från huvudstaden Malé, som även kan nås med mer exklusiv transport, då marinan har en kaj för yachtägare.

Med stranden för dina fötter

Närmaste strand ligger precis utanför ditt rum, bungalow eller villa. Bättre kan det inte bli, och detta gör Hideaway Beach Resort & Spa till ett upplagt val för barnfamiljer. Reser ni två på tu man hand, kan ni med fördel välja något av de exklusiva rummen, med god plats för två, eller varför inte en water-villa med privat pool. Stämning och atmosfär på hotellet kan närmast beskrivas som genuin lyx. Såväl par på bröllopsresa som barnfamiljer trivs här, och som extra bonus för de mindre gästerna, finns det en barnklubb och lekplats på hotellet, tillsammans med en rad aktiviteter för både stora och små.

Spa och kulinariska upplevelser

Låt dina dagar kretsa kring spännande utflykter både ovanför och under havsytan, då Maldivernas kristallklara vatten verkligen bjuder på en helt ny värld under vattnet. På hotellets spa kan du skämma bort kroppen lite extra med sköna behandlingar, medan restaurangerna på hotellet bjuder på kulinariska upplevelser av absolut toppklass. Under dagen kan det vara skönt med en paus vid Sunset Pool café, medan kvällen kan bjuda på middag i någon av de mysiga restaurangerna. För en mer intim matupplevelse, kan vi rekommendera en privat middag på stranden.

Därför ska du välja Hideaway Beach Resort & Spa

  • Här får ni den ultimata badsemestern
  • Hotellet är som gjort för familjesemester
  • Det finns rum/villor med privat pool
  • Här finns flera olika restauranger att välja mellan

Bra att veta om Hideaway Beach Resort & Spa

All Inclusive konceptet fastläggs lokalt på hotellet och kan ändras under pågående säsong. Aktuellt program utlämnas vid ankomsten till hotellet.

Även på water-villa där du bor med direkt tillgång till havet är barn välkomna på detta hotell.

Hotellet erbjuder handduksservice till strand och pool så du behöver inte fylla resväskan med badhanddukar hemifrån.

Som gäst måste du resa via flygplan till boendet och kontakta boendet minst 72 timmar före avresa. Du erbjuds transport från flygplats (avgifter kan tillkomma) och måste kontakta receptionen med reseinformation i förväg med hjälp av kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. 

Den extra avgiften (betalas på boendet) täcker obligatoriska transferavgifter för gäster 12–17 år. Transfern är (tilläggsavgift) från Male internationella flygplats till boendet som ligger på ön Dhonakulhi, cirka 300 km norr om huvudstaden Male i Haa Alifu-atollen. För att garantera transfer måste du kontakta hotellet med flyguppgifter senast 72 timmar före ankomst.

Anländer  du till Maldiverna innan 23.00 kan du boka ett inrikesflyg till Hanimadhoo Airport. Du betalar för inrikesflyget och speedboaten vid utcheckning. Transport per vuxen med flygplan och båt: USD 550 (tur och retur). Transport med flygplan och båt per barn: USD 550 (tur och retur), ålder från 2 till 11 år

Mer att tänka på;

Galamiddag på julafton (24 december) per vuxen: 200 USD
Avgift per barn för galamiddag på julafton (24 december): 100 USD (ålder från 2 till 11 år)
Galamiddag på nyårsafton (31 december) per vuxen: 375 USD
Avgift per barn för galamiddag på nyårsafton (31 december): 190 USD (från 2 till 11 år)
Stadsskatt: 6.00 USD per person per natt
Ytterligare avgift för barn mellan 12 år och 17 år: USD 490 per person, per vistelse

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om och reserverar oss för ev. ändringar.

Därför ska du välja Hideaway Beach Resort & Spa

  • Närmaste strand: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Bra att veta

OBS! All Inclusive-konceptet bestäms lokalt på hotellet och kan ändras under pågående säsong. Det aktuella programmet får du vid ankomst till hotellet. All Inclusive innefattar alltid frukost, lunch och middag (oftast i hotellets bufférestaurang), snacks som exv glass och ett urval av lokala drycker, oftast mellan bestämda tider.

Om du har valt en vistelse med All Inclusive (oavsett om det är light, plus, eller annat) så ingår ibland inte alla barer och/eller restauranger på hotellet i All Inclusive-konceptet, på dessa betalar du då extra för mat och dryck.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 0 m

Hideaway Beach Resort & Spa har totalt 103 fint inredda rum, bungalows och villor i olika storlekar. Trots att hotellet är barnvänligt finns det inga barnsängar för de allra minsta. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, förvaringsbox, minibar, centralvärme, ventilation, uppehållsrum och privat badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork som standard. I vissa rumstyper har badrummen även jacuzzi. De flesta rum har balkong med utsikt, de allra flesta även havsutsikt. Rummen har en dubbelsäng, en kingsize säng eller en bäddsoffa. Bland övriga faciliteter i rummen kan vi nämna strykset, telefon, TV, cd-spelare och Wi-Fi. Badtofflor och badrockar finns på alla rum.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hideaway Beach Resort & Spa. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Barnpool el. del i pool
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Möjlighet till All Inclusive
  • 2 eller flera sovrum
  • Möjlighet till privat pool
  • Nära vattnet (max 4 km)
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Dhonakulhi Island
Dhonakulhi

Koordinater

Latitude: 6.8438
Longitude: 73.0506

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer