Sea View Hotel

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,9
Mycket bra
1347 omdömen

Vill du uppleva Aten men samtidigt bo nära stranden under din semester så är kanske Sea View Hotel i Glyfada precis vad du söker. Hotellet ligger bara 14 kilometer från centrum av den grekiska huvudstaden och har en härlig trädgård med pool, solsängar och liggstolar. Här bor du bara 350 meter från stranden där du kan njuta av sommardagarna och koppla av till ljudet av de skvalpande vågorna.

Sea View Hotel är perfekt att besöka, framför allt under sommarmånaderna då du verkligen kan njuta av poolområdet och koppla av med en drink i den frodiga trädgården. Bara några få hundra meter från hotellet hittar du den breda sandstranden där du antingen kan välja att köpa en biljett till den privata delen av stranden eller gå en bit längre bort och utnyttja den allmänna badstranden.

Du har möjlighet att äta frukost på hotellet som även har ett härligt loungeområde med bar. Det perfekta stället för avkoppling med en drink eller snacks efter en lång dag. Hotellet har även en restaurang som serverar allt från grekiska- och medelhavsrätter till internationella rätter, allt tillagat med lokala råvaror. Du kan antingen avnjuta din måltid inomhus eller ute på terrassen.

När du ska ner på stranden kan du välja att utnyttja den privata stranden Asteras som utgör en del av en strandklubb. Köper du entrébiljett hit kan du koppla av på en liggstol antingen på stranden eller vid klubbens pool som ligger ända nere vid strandkanten. Här finns dessutom ett trevligt café och en restaurang där du både kan äta medelhavsrätter och asiatiska maträtter. Är du bara sugen på något att dricka kan du koppla av i baren med en drink och njuta av utsikten över vattnet.

När du ska in till Atens centrum kan du till exempel ta dig in till det centrala torget Syntagma på cirka 40 minuter med offentlig transport.

Därför ska du välja Sea View Hotel

  • Närmaste flygplats: 25 km
  • Närmaste strand: ca. 350 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Lokal turistskatt betalas på plats. Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Måltider och dryckesvaror är mot betalning - frukost kan köpas till när du bokar din vistelse. Poolen är öppen från maj till oktober (beroende på väder). Eftersom hotellet ligger nära en trafikerad väg kan visst trafikljud förekomma.

Vid ankomst efter kl. 22.00 vänligen kontakta hotellet i god tid och meddela förväntad ankomsttid.

Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 350 m
  • Avstånd till centrum: ca. 2 km
  • Athen: ca. 19 km
  • Acropolis: ca. 19 km
  • Daphni klostret: ca. 32 km
  • Athens International Flygplats: ca. 25 km (30m)

Sea View Hotel erbjuder 71 rum och sviter i olika typer och storlekar. Alla är utrustade med Nespresso-maskin, litet säkerhetsskåp, TV, luftkonditionering, gratis Wi-Fi och minibar. Några av rummen och sviterna har balkong varav en del med havsutsikt. Badrummen är utrustade med WC, dusch och/eller badkar, hårfön och toalettartiklar. 

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Sea View Hotel. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

4 Xanthou Str.
16674 Glyfada

Koordinater

Latitude: 37.8567
Longitude: 23.7528

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer