Athens Cypria Hotel

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,8
Mycket bra
3610 omdömen

Athens Cypria Hotel är ett bekvämt hotell med ett centralt läge i stadens gamla del. Detta innebär att du har flera sevärdheter inom lagom promenadavstånd.  Hotellet har en cafébar där du kan beställa in goda drinkar, snacks och lite annat gott samt en bar uppe på taket varifrån du har utsikt mot Akropolis. Den perfekta platsen att avsluta den händelserika dagen på.

Här bor du alltså med ett centralt läge och har gångavstånd till mycket av det som Aten har att erbjuda. Inte bara sevärdheter utan även barer, restauranger, nöjesliv och shopping har du strax i din närhet. Och det är just läget som lyfts fram av hotellets gäster. Det som också kan vara bra att veta är att från hotellet är det ca 300 meter till tunnelbanestationen Syntagma. Vilket innebär att du snabbt och enkelt når stadens övriga utbud. Till Akropolis är det ca 1 km och till Hellenska Parlamentet och parken intill endast ca 450 meter.

Hotellet är ett traditionellt storstadshotell med takterrass på sjunde våningen varifrån du har en härlig utsikt över staden och Akropolis. Här, på Acropolis View Bar,  kan du avsluta dagen med något gott att dricka samtidigt som du njuter av att solen går ner över den vackra och spännande staden. Hotellet har ytterligare en bar, Annabel Cafe Bar där du också kan beställa in goda cocktails och ett urval av viner samt snacks och desserter.

Därför ska du välja Athens Cypria Hotel

  • Närmaste flygplats: 45 km
  • Närmaste strand: ca. 15 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Bra att veta

Hotellet erbjuder familjerum vilket kan vara praktiskt för dig som besöker Aten med barn. Heltäckningsmatta på rummet kan förekomma. Strykfaciliteter går att låna på förfrågan.  Frukost serveras mellan kl. 07:00-10:30 och är en s.k. amerikansk frukost.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 15 km
  • Avstånd till centrum: ca. 300 m
  • Acropolis: ca. 1.2 km
  • Daphni klostret: ca. 16 km
  • Athens International Flygplats: ca. 45 km (50m)

Det finns 115 rum på hotellet i olika kategorier. Välj det rum som passar dig bäst.  De har samtliga snarlik inredning och är utrustade med faciliteter som luftkonditionering, Sat-TV, minibar, te/kaffefaciliteter, Wi-Fi, värdeskåp och badrum med dusch/kar samt hårtork.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Athens Cypria Hotel. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

5 Diomias Str., Syntagma
105 63 Athens

Koordinater

Latitude: 37.9764
Longitude: 23.7317

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Aten

Visa fler