Made in Louise

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,4
Fantastiskt
1532 omdömen

Är du på jakt efter ett romantiskt hotell med en unik och trevlig atmosfär? Då är hotellet Made in Louise kanske precis det du letar efter. Den franska "boutique"-stilen är elegant genomförd på hela hotellet och man har tänkt på allt in i minsta detalj. Du bor på ett förtjusande rum med moderna faciliteter och i mjuka, neutrala och ljusa färger. För dina nöjen finns eleganta salonger med möjlighet att spela biljard och går du ut på innergården så kan du utmana ditt ressällskap till ett parti med det stora schackspelet.

Made in Louise är ett unikt litet hotell i den vackrast tänkbara franska "boutique"-stilen och man har månat om varje detalj. Beläget på gränsen mellan de två områdena Saint-Gilles och Ixelles i Bruxelles har du inom kort avstånd ett bra urval av restauranger och caféer längs de mysiga små gatorna med sin vackra arkitektur. Ett hotell som verkligen passar väl in i sin omgivning. Hotellet är framför allt som gjort för dig som reser med din partner och söker en autentisk och intim upplevelse på din semester.

Den dagliga driften sköts av syskonparet Mélanie och Martin Dechateau, med stor hjälp av deras mamma. Det är stor fokus på kvalitet vilket kommer till uttryck i allt från inredningen till urvalet i baren. På morgonen kan du njuta av en läcker frukostbuffé som erbjuder både hemlagade, lokala och ekologiska produkter.  Urvalet varieras varje dag och kan bestå av allt från belgiska specialiteter som våfflor och andra kakor till ägg och bacon, toast, ostar och marmelader, färsk frukt och gröt. Det finns dessutom veganska och glutenfria valmöjligheter. Även i baren är produkterna noga utvalda så här kan du få belgisk specialöl, vin och ekologiska drinkar och olika snacks. På kvällen kan du med din drink i handen koppla av framför den imponerande eldstaden eller spela en omgång biljard eller schack.

Hemtrevlig atmosfär och en personal som alltid stå redo att hjälpa

Familjen Dechateau och resten av personalen står redo att ta emot dig och hjälpa dig väl till rätta. De kan guida dig till de bästa ställena i lokalområdet, hjälpa dig med att boka bord på närliggande restauranger och biljetter till museer och allt annat du kan tänkas ha behov av hjälp med för att få en behaglig vistelse. Familjen samarbetar även med en cykeluthyrningsfirma så du kan få hjälp att hyra cykel att da dig runt på och uppleva lokalområdet. 

Nära många av Bryssels sevärdheter

När du bor på hotell Made in Louise så befinner du dig inte långt ifrån en rad av stadens stora sevärdheter. Utöver en lång rad museer inom gångavstånd där ibland Horta-museet (10 min.), Musee des Beaux-Arts d'Ixilles (20 min.) och Halle-Port museet (15 min.) så ligger även Egmontpalatset och Palais de Bruxelles på cirka 20 minuters gångavstånd från hotellet. Eftersom du bor nära metron tar du dig snabbt och lätt runt till resten av staden. 

Därför ska du välja Made in Louise

  • Du bor på ett vackert inrett rum med fina och moderna faciliteter och gratis Wi-Fi
  • Du bor 300 meter från Avenue Louise i ett trevligt område
  • Du bor på 5-10 minuters gångavstånd från metrostationen Louise
  • Du bor på ett familjedrivet hotell med hög servicenivå
  • Du kan varje morgon äta frukost från en inbjudande frukostbuffé
  • Du bor nära många bra restauranger, barer, caféer och affärer

Bra att veta om Made in Louise

Du kan boka transport till och från hotellet och flygplatsen genom oss på Escapeaway, eller så kan du använda dig av allmänna kommunikationer och kliva av på metrostationen Louise. Wi-Fi är gratis och tillgängligt i hela hotellet (med förbehåll för ändringar). Vänligen meddela hotellet din förväntade ankomsttid. Frukostbuffén är tillgänglig alla vardagar från 07.00-10.00 och på helgerna från 08.00-11.00 mot betalning (med förbehåll för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. 

Därför ska du välja Made in Louise

  • Närmaste flygplats: 16 km
  • Avstånd till centrum: ca. 2 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage

Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Horta-museet, ett museum tillägnat mästerarkitekten Victor Horta: ca. 800 m
  • Avstånd till centrum: ca. 2 km
  • Musee des Beaux-Arts d'Ixelles: ca. 1.4 km
  • Luxembourg pladsen: ca. 1.8 km
  • Medeltidstorget Grand Place: ca. 2.3 km
  • Järnvägsmuseet Train World: ca. 6 km
  • Stämningsfulla Park Malou: ca. 7 km
  • Brussels Flygplats: ca. 16 km (30m)

Made in Louise erbjuder 48 rum som alla har sin egen romantiska karaktär och är av olika typ och storlek. Samtliga rum är utrustade med TV, gratis Wi-Fi, telefon och safetybox. Rummen har antingen utsikt mot innergårdens trädgård eller mot gatan. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar samt hårfön.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Made in Louise. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Rue Veydt 40
1050 Brussels

Koordinater

Latitude: 50.8292
Longitude: 4.3579

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer