Meeru Island Resort & Spa

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,7
Fantastiskt
1749 omdömen

Meeru Island Resort & Spa välkomnar dig till ett tropiskt paradis, omringat av ett kristallklart hav och höga palmer som vajar i skyn. Här kan du se fram emot barfota promenader i vit sand, färgglada korallrev som kryllar av ett rikt marint liv och sköna stunder i den värmande solen. Skäm bort dig själv och någon du tycker om, med en semester på ett besök på denna prisbelönta resort som passar resenärer i alla åldrar. 

Meeru Island Resort & Spa ligger på ön Meeru i Maldiverna, omringad av turkost vatten som får besökare i alla åldrar att tappa andan. Hit ska du åka om du vill spendera långa lata dagar med fötterna i kritvit sand och näsan vänd mot solen. Hotellet ligger mitt på den lilla ön och erbjuder villor både på land med utsikt över trädgården, på stranden samt på bryggan som leder ut i havet. I dessa sistnämnda villor bor du bokstavligen ovan det kristallklara havet och kan starta dagarna med ett dopp innan du intar dagens första mål mat. Trots att ön endast är en kilometer lång, finns här flera olika aktiviteter som du kan se fram emot att utöva tillsammans med dina reskamrater. Här finns exempelvis ett golfcenter med både driving range och putting green, en tennisbana, cykeluthyrning och möjligheten att följa med på fiske- och dykturer.

Föredrar du att bara ta det lugnt är du välkommen till hotellets spa där du kan boka in dig på en skön behandling eller massage. När hungern anmäler sig är du välkommen att slå dig ner i en av hotellets restauranger som erbjuder både lokala specialiteter och internationella rätter. Det är möjligt att boka All Inclusive här, vilket kan rekommenderas då ön inte har så många andra restauranger att erbjuda. Däremot finns några barer utspridda på ön, där du kan slå dig ner och njuta av något gott att dricka medan solen går ner i horisonten. Ett bättre avslut på en härlig dag går knappast att finna. 

Boendet erbjuder speedboat transfer(ca 55 minuter)  från Malé Int. flygplats (avgifter kan tillkomma). Denna måste förbokas minst 72 timmar innan, för att arrangera hämtning.  Den daglig transferservicen är begränsad och den sista båten från flygplatsen brukar gå runt 19:00. Ankommer du senare eller flyger hem med ett flyg som går utanför tidtabellen får du själv bekosta en extra natt i närheten av flygplatsen  eller vänta kvar på flygplatsen. Avgift för transfer: USD 175 per person (tur och retur). Avgift för transfer per barn: USD 88 (tur och retur), (ålder från 2 till 14 år). Max vikt är 20 kg och allt utöver detta betalar du extra för.

 Den extra avgiften (betalas på boendet) täcker obligatoriska transferavgifter för gäster 12–17 år.

Priserna ovan kan ändras och det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om. För exakta tider gällande transfer kolla med resorten innan du bokar ditt flyg.

Mer att tänka på;

Galamiddag på julafton (24 december) per vuxen: 140 USD
Avgift per barn för galamiddag på julafton (24 december): 70 USD (ålder från 2 till 14 år)
Galamiddag på nyårsafton (31 december) per vuxen: 160 USD
Avgift per barn för galamiddag på nyårsafton (31 december): 80 USD (från 2 till 14 år)
Ytterligare avgift för barn mellan 15 år och 17 år: USD 170 per person, per vistelse
 

Därför ska du välja Meeru Island Resort & Spa

  • Närmaste strand: ca. 50 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Bra att veta

Vänligen kontakta hotellet för att boka obligatorisk transfer (extra kostnad, ca 175 USD/person ) från Malés internationella flygplats till boendet, som ligger 45-55 minuter bort med motorbåt. I de rumstyper där transfer ingår måste du kontakta hotellet med dina flyguppgifter senast 72 timmar innan ankomst, för att garantera din transfer. Den dagliga transferservicen är begränsad.

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns gratis Wi-Fi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

Poolen är öppen mellan 06:00 och 20:00. Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta resorten innan ankomst.

Det är möjligt att boka All Inclusive på detta hotell vilket inkluderar alla måltider från en buffé samt utvalda drycker och snacks (med reservation för ändringar). All Inclusive-måltiderna serveras på en utvald restaurang.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 50 m

Meeru Island Resort & Spa erbjuder 284 villor i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil området med olika färger och material. Alla rum och villor har balkong eller terrass, vissa med utsikt över havet och vissa med privat jacuzzi. Faciliteterna inkluderar tv, gratis Wi-Fi och luftkonditionering,. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Meeru Island Resort & Spa. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Möjlighet till All Inclusive
  • Inomhuspool
  • Nära vattnet (max 4 km)
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

North Male' Atoll
Meeru Island

Koordinater

Latitude: 4.4531
Longitude: 73.7172

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer