Carnival Palace Hotel

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,5
Fantastiskt
4897 omdömen

Carnival Palace är ett rätt otypiskt venetianska hotell. Riktigt många av stadens hotell är inrymda i flera hundra år gammla palats - Carnival Palace däremot är ett nytt hotell utan tingeltangel, antikviteter och lejonfötter. Här har absolut inte sparats på raffinemang, elegans och stil. Carnival Palace Hotel har dessutom den stora fördelen av att ha en mysig och inbjudande trädgård. Med sitt läge en bit bort från turiststråkt får du dessutom möjlighet att uppleva den mer genuina delen av Venedig precis utanför dörren.  

Redan vid ankomsten till Carnival Palace Hotel vittnar den enkla och stilrena fasaden en hel del om vad som finns bakom de dubbla glasdörrarna. För även innanför dörrarna härskar rena linjer utan att det för den skull blir kallt och opersonligt. Här finns många fina detaljer som maskerna på ytterdörren, guldornamentet bakom receptionen och den nästan orietaliska väggdekorationen i baren som fint matchar den imponerande sidenklädda soffan. 
Här finns mycket ögonfröjd!

Jag tror att du kommer uppskatta baren. Avnjut The Mask's välsorterade dryckes- och vinlista med en drink i myshörna i trädgården eller på terrassen framför hotellet med utsikt över Cannaregiokanalen.

Det finns så mycket att uppleva

Venedig är en fin stad att besöka - den är härligt kompakt och allt finns inom gångavstånd. Men man kan ändå bli trött i fötterna av att promenera upp och ner för broarna - då är vaporetton en räddande ängel. När du bor på Carnival Palace är det inte långt till det gamla judiska gettot som är ett populär utflyktmål. En helt speciell plats med stor charm, historia, arkitektur, synagogor, traditionella butiker och kosherrestauranger. Jag vill väldigt gärna ge dig ett tips från en kollega som besökt Venedig många gånger: Letar du efter bra ställen att äta(den absolut minst turistiga) kan du hitta dessa på gatan Fondamenta dei Ormesini som du hittar när du korsar kanalen Rio della Misericordia, via bron Calle Ghetto Vecchio.

Har du mer än ett par dagar att förfoga över kan kanske en idé vara att ta vaporetton ut till en av de små pittoreska öarna i den venetianska lagunen. Du ska givetvis besöka Murano, här kan du se hur det världsberömda glaset tillverkas - självklart finns också möjligheten att köpa något fint med hem.

Därför ska du välja Carnival Palace Hotel

Om du vill vara i en lugnare del av Venedig
• Nära till Piazzale Roma med bussförbindelse till flygplatsen
Om du tycker om stilren och enkel inredning
Uppskattar den mysiga trädgården och den fina terrassen med utsikt över kanalen

Bra att veta om Carnival Palace Hotel

Lokal turistskatt betalas på plats.

Därför ska du välja Carnival Palace Hotel

  • Närmaste flygplats: 14 km
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Hotelltyp

Karta och avstånd

Markusplatsen med Markuskyrkan - 2,3 km
Den eleganta Dogepalatset med den beryktade Suckarnas bro - 2,5 km
Närmaste vaporettostop (vattenbuss) Tre Archi - 45 m
Venedigs äldsta och vackraste bro, Rialtobron - 1,9 km
En av Venedigs vackraste kyrkor, Basilica di Santa Maria della Salute - 3,1 km
Det gamla judiska gettot - 700 m
Arsenal, Venedigs mer än 800 år gamla varv - 3 km
Lido med sandstränder, vackra villor och grönområden - ca 10 minuter med båt från Markusplatsen
Ön Murano, där det världsberömda glaset tillverkas - ca 40 minuter med båt från S. Zaccaria
• Järnvägsstationen - 850 m
Bussterminalen vid Piazzale Roma med buss till/från flygplatsen - 1,3 km
Venedigs Marco Polo flygplats - ca 13 km

Jag tvivlar inte ett ögonblick på att arkitekten tyckt om att arbeta med inredningen av rummen Carnival Palace Hotel. Den är raffinerad, har många fina detaljer utan något överflöd. Precis så som det bör vara i en stad som i sig ger många intryck. Hotellet erbjuder allt från enkelrum till familjerum och suite. Du kan välja mellan olika kategorier och här finns familjerum.

Superiorrum på ca 20 m² med utsikt över trädgården. Det är för max 2 personer och har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar
Eleganta deluxerum (vissa med himmelssäng ) ca 25 m² med utsikt mot trädgården eller utsikt till kanalen. Det finns plats för max 3 personer
Suite på ca 35med utsikt över trädgården. Är utrustad med moder himmelsäng och soffa med bord. Plats för max 4 personer

Faciliteter:
Luftkonditionering
• Sat-TV
Safetybox med plats för bärbar dator
Minibar
Radio
• Telefon
Gratis Wi-Fi
Vackert badrum med badkar eller massagedusch, bidé, hårtork och läckra toalettartiklar

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Carnival Palace Hotel. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Cannaregio 929
30100 Venice

Koordinater

Latitude: 45.4461
Longitude: 12.3204

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Venedig

Visa fler