Welcome Apartment Old Town

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,2
Fantastiskt
520 omdömen

Welcome Apartment Old Town erbjuder semesterlägenheter i hjärtat av Gdansk. Här befinner du dig nära flera av stadens spännande sevärdheter och du kan enkelt ta dig runt till fots. Lägenheterna ligger utspridda i olika byggnader, så observera att du måste kontakta boendet minst 24 timmar innan ankomst så att du får rätt adress där du ska infinna dig för att hämta nyckeln. Welcome Apartment Old Town erbjuder semesterlägenheter i hjärtat av Gdansk. Här befinner du dig på nära avstånd till flera av stadens spännande sevärdheter och kan enkelt ta dig runt till fots. Lägenheterna ligger utspridda i olika byggnader, så observera att du måste kontakta boendet minst 24 timmar innan ankomst så att du får rätt adress där du ska infinna dig för att hämta nyckeln.

Vill du bo i en semesterlägenhet under ditt besök i Gdansk i Polen? Då ska du läsa vidare om Welcome Apartment Old Town som erbjuder semesterlägenheter i olika byggnader där alla har ett centralt läge i staden. Från dessa lägenheter kan du enkelt promenera till några av de mest kända landmärkena, sevärdheterna och attraktionerna i området. På vägen passerar du dessutom flera mysiga kvarter, kullerstensgator och torg där du kan slå dig ner på en uteservering och äta något gott medan du betraktar folklivet.

 

Vill du bo i en semesterlägenhet under ditt besök i Gdansk i Polen? Då ska du läsa vidare om Welcome Apartment Old Town som erbjuder just detta. I olika byggnader, och där alla har ett centralt läge i staden. Från dessa lägenheter kan du enkelt promenera till några av de mest kända landmärkena, sevärdheterna och attraktionerna i området. På vägen passerar du dessutom flera mysiga kvarter, kullerstensgator och torg där du kan slå dig ner på en uteservering och äta något gott medan du betraktar folklivet.

Welcome Apartment Old Town är perfekt för dig som gärna vill spendera en semester i Gdansk där du kan rå om dig själv och dina reskamrater. Med tillgång till ett eget kök/pentry i lägenheten, kan du själv stå för matlagningen de dagar du inte vill bege dig ut på jakt efter restaurang. Flera av lägenheterna har en balkong eller terrass där du kan slå dig ner för att njuta med en kopp kaffe eller något annat gott.

Därför ska du välja Welcome Apartment Old Town

  • Närmaste flygplats: 17 km
  • Närmaste strand: ca. 8 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Bra att veta

Receptionen är öppen varje dag mellan 09:00-18:00. Du måste ringa +48883775100 senast 24 timmar innan ankomst för att få korrekt adress att checka in på och för att hämta ut nyckeln. Då lägenheterna ligger i olika byggnader kan exakt adress ändras från bokningstillfället till ankomst. 

Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Vissa enheter har benämningen balkong vilket också kan innebära terrass på bottenplan.

Du måste betala en slutstädningsavgift direkt vid incheckningen eller dagen efter om du anländer sent. Avgift för sen incheckning kan tillkomma. Turistskatt betalas på plats.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa. Du bör kontakta boendet i förväg om du vill boka parkering. 

Receptionen är öppen varje dag mellan 09:00-18:00. Du måste ringa +48883775100 senast 24 timmar innan ankomst för att få korrekt adress att checka in på och för att hämta ut nyckeln. Då lägenheterna ligger i olika byggnader kan exakt adress ändras från bokningstillfället till ankomst. Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa. Du bör kontakta boendet i förväg om du vill boka parkering. 

Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Vissa enheter har benämningen balkong vilket också kan innebära terrass på bottenplan. Du måste betala en slutstädningsavgift direkt vid incheckningen eller dagen efter om du anländer sent. Avgift för sen incheckning kan tillkomma. Eventuell turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 8 km
  • Avstånd till centrum: ca. 450 m
  • Den gamla stadsdelen i Gdansk: ca. 400 m
  • Den trevliga stämningen på Ulica Mariacka : ca. 200 m
  • Andra världskrigsmuseet : ca. 800 m
  • Bärnstensmuseet i den stämningsfulla gamla stadsdelen.: ca. 800 m
  • Neptuns fontän: ca. 500 m
  • Gdansk Shakespeare Teater: ca. 900 m
  • TwO Windows Teateret: ca. 500 m
  • Westerplatte, platsen där det första slaget under Andra Världskriget ägde rum.: ca. 9 km
  • Trojmiejski Landscape Park: ca. 9 km
  • Fort Carré: ca. 10 km
  • Oliwa Domkyrkan: ca. 11 km
  • Sopot Aqua Park: ca. 15 km
  • Gdansk International Airport Lech Walesa Flygplats: ca. 17 km (30m)

Welcome Apartment Old Town erbjuder 15 lägenheter i olika storlekar och kategorier som ligger utspridda i olika byggnader i Gdansks centrum. Alla lägenheter är inredda i en klassisk stil med ljusa färger och material. Vissa enheter har benämningen balkong vilket också kan innebära terrass på bottenplan.

De flesta lägenheter har TV, gratis Wi-Fi, luftkonditionering och tvättmaskin. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalettartiklar.

Welcome Apartment Old Town erbjuder 40 lägenheter i olika storlekar och kategorier som ligger utspridda i olika byggnader i Gdansks centrum. Alla lägenheter är inredda i en klassisk modern stil med ljusa färger och material. De flesta lägenheter har balkong eller terrass. De flesta lägenheter har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, luftkonditionering och tvättmaskin. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Welcome Apartment Old Town. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • 2 eller flera sovrum
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Kan variera, se informationen på vouchern
80-835 Gdansk

Koordinater

Latitude: 54.3514
Longitude: 18.6554

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Gdansk

Visa fler