Cascadas Family Resort

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,0
Fantastiskt
1286 omdömen

Cascadas Family Resort ligger i utkanten av Sunny Beach, tillräckligt nära centrum och stranden för att enkelt kunna promenera dit på cirka 10 minuter, men samtidigt på en avskild plats som garanterar lugn och ro. Det är en välskött anläggning som gör skäl för namnet Family Resort, med flera poolområden, aktiviteter för både stora och små, ett gym och wellnessområde. Ta med hela familjen och njut av en semester tillsammans i Bulgarien.

Om du drömmer om att ta med hela familjen på en spännande och bekväm semester med närhet till den långa stranden i Sunny Beach, då ska du läsa vidare om Cascadas Family Resort. Anläggningen består av lägenheter i olika storlek där du har gott om plats för både avkoppling, matlagning och social samvaro. Inredningen är modern och tillgången till ett privat kök gör att du har frihet att själv sätta programmet för dagarna. Lägenheterna har dessutom en egen balkong eller terrass där du kan avnjuta sköna stunder från morgon till kväll, med utsikt över det omgivande landskapet eller en av anläggningen alla pooler. 

På tal om pooler, så finns här hela nio stycken, inklusive en olympisk saltvattenspool. Här kan du ta svalkande dopp på de varma dagarna och barnen kan leka med en mängd olika vattenspel. Föredrar du att ta det lugn på dagarna kanske du hellre sjunker ner i de värmande bubblorna i en av stället fyra utomhusjacuzzi - eller varför inte besöka ett av de två spa:en med bastu, hamam, skönhetssalong, frisör och massagestudio. Under dagarna kan du sysselsätta dig själv och familjen med aktiviteter som inkluderar ponnyridning, spel och lek samt besök i gym - och skulle detta inte räcka hittar du en uppsjö av nöjen i centrala Sunny Beach som du kan promenera till på cirka 10 minuter. Om du önskar slippa laga mat en kväll kan du besöka en av Cascadas Family Resorts fyra restauranger som alla har ett unikt tema, och kvällarna kan du avsluta med en drink på Terrassa Cocktail Bar, Pool Bar, Waterfall Party Bar eller med en glass på glassbaren Fresh.

Därför ska du välja Cascadas Family Resort

  • Närmaste flygplats: 29 km
  • Närmaste strand: ca. 800 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet via oss på Escapeaway. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Eventuella behandlingar i SPA:et bokas och betalas på plats. Eventuellt deltagande i olika aktiviteter bokas och betalas på plats. Hiss finns. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar 07:30–10:00 mot en kostnad (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats. Observera att du kan behöva erlägga en deposition för lägenheten vid ankomst, vilken återbetalas vid avresa om lägenheten lämnas i ursprungligt skick

OBS! All Inclusive-konceptet bestäms lokalt på hotellet och kan ändras under pågående säsong. Det aktuella programmet får du vid ankomst till hotellet. All Inclusive innefattar alltid frukost, lunch och middag (oftast i hotellets bufférestaurang), snacks som exv glass och ett urval av lokala drycker, oftast mellan bestämda tider.

Om du har valt en vistelse med All Inclusive (oavsett om det är light, plus, eller annat) så ingår ibland inte alla barer och/eller restauranger på hotellet i All Inclusive-konceptet, på dessa betalar du då extra för mat och dryck.

Cascadas Family Resort är inte tillgänglig i dagsläget

Cascadas Family Resort är inte en del av programmet hos Solfaktor i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 800 m
  • Avstånd till centrum: ca. 800 m
  • Burgas Flygplats: ca. 29 km (40m)
  • Varna Flygplats: ca. 99 km (1h 40m)

Cascadas Family Resort erbjuder 220 lägenheter i olika storlekar och kategorier. Alla lägenheter är individuellt inredda i en stilfull inredning med bekväma möbler och gott om plats. Rummen har balkong eller terrass med utsikt över området. Alla lägenheter har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, luftkonditionering och tvättmaskin. I de privata badrummen finns dusch, hårfön och gratis toalettartiklar. I de moderna köken finns kyl, spis, vattenkokare, köksredskap och matplats.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Cascadas Family Resort. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Möjlighet till All Inclusive
  • 2 eller flera sovrum
  • Nära vattnet (max 4 km)
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

149 Chaika Street
8240 Sunny Beach

Koordinater

Latitude: 42.7037
Longitude: 27.7108

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Sunny Beach

Visa fler