Pergola House

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,4
Fantastiskt
534 omdömen

I den populära kuststaden Cascais hittar du ett stort utbud hotell och resorts att välja emellan. Många av dessa är lyxiga och erbjuder en uppsjö faciliteter, men saknar den där sista pusselbiten: charm och atmosfär. Så om du föredrar att bo på ett hotell med karaktär, romantik och historia, ska läsa vidare här nedan - här är det nämligen på tal om ett gemytligt "adults only" hotell på ett vackert och lugnt läge i hjärtat av staden. Välkommen till Cascais och Pergola House.

Att befinna sig på Pergola House, är nästan som att befinna sig i paradiset - huset ligger omgivet av färgglada blomsterträdgårdar som får tankarna att gå till Edenslustträdgård. Det är romantiskt så det förslår, och det charmiga vita huset som tornar upp i mitten av all grönska känns välkomnande och rogivande. Dess fasad är utsmyckad med handmålade kakelplattor från en svunnen tid, och de bidrar med atmosfär och känslan av att du kommit till en autentisk och genuin plats i den annars så livliga och moderna staden Cascais. 

Mysiga stunder omgiven av vacker grönska

Den vackra stilen fortsätter även på insidan. En vit marmortrappa leder dig upp till ovanvåningen där du hittar de tio rummen - alla olika inredda med vackra målningar, trämöbler, marmorgolv och antikviteter. Vissa rum har till och med välvda väggar och kristallkronor i taket. Det är en plats du kan stanna och njuta på länge, oavsett om du besöker staden på sommar- eller vinterhalvåret. Under de kalla månaderna kan du se fram emot mysiga stunder vid den öppna spisen, medan du på sommaren kan njuta av din frukost bland de vackra rosorna i trädgården. Pergola House är familjeägt, och dess ägare gör allt för att du ska trivas under ditt besök - varje kväll bjuds du till exempel in att dricka ett glas portvin tillsammans, och det är små detaljer och stor gästvänlighet som denna, som gör att du kommer minnas tillbaka på ditt besök med glädje.

Upptäck Lissabon på en utflykt - eller stanna på den närliggande stranden

Trots att du bor på ett lugnt läge i Cascais, har du alla möjligheter att få en händelserik semester med utgångspunkt från Pergola House. Det är endast 100 meter till stadens tågstation, varifrån du kan resa till Lissabon på en halvtimme. Portugals huvudstad är full med mysiga kvarter, restauranger, butiker och sevärdheter, och där kan du passera många, långa dagar utan att tröttna. Du kan också ta bussen till Sintra om du vill besöka det färgglada och spektakulära slottet Palacio da Pena. Föredrar du lugna dagar under solen, ligger den härliga stranden Guincho endast en fem minuters promenad från ditt hotell. Du bor med andra ord perfekt, för en semester där du kombinerar stadsliv med sol och bad och lata stunder.

Därför ska du välja Pergola House

  • Du vill bo på ett vuxenhotell i centrala Cascais
    ...där du bor omgiven av vacker grönska i välskötta trädgårdar
  • Du vill bo på en plats med atmosfär och karaktär
    ...där du dessutom hittar många romantiska hörn
  • Du vill bo på ett bra utgångsläge för att upptäcka Cascais
  • Du kan enkelt åka på utflykt till t.ex. Lissabon från ditt hotell
  • Du bor endast fem minuter från stranden och nära ett stort urval restauranger

Bra att veta om Pergola House

Observera att Pergola House är ett så kallat "adults only" hotell. Wifi finns tillgängligt i alla utrymmen och är gratis. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar (08:00–10:00), eventuellt mot en avgift. Turistskatt betalas på plats.

Därför ska du välja Pergola House

  • Närmaste flygplats: 34 km
  • Närmaste strand: ca. 30 m
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 30 m
  • Avstånd till centrum: ca. 1 m
  • Estoril med badliv och casino: ca. 2.1 km
  • Sintra, den lilla äventyrsstaden på berget med det färgglada slottet: ca. 16 km
  • Cobo da Roca, den västligaste platsen på den eurasiske platan: ca. 16 km
  • Hieronymites klostret: ca. 26 km
  • Surfing i världsklass i Ericeira: ca. 37 km
  • Lissabon Flygplats: ca. 34 km (40m)

Pergola House erbjuder 10 rum i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda i olika färger och material, med antika målningar och möbler. Vissa rum har balkong eller terrass. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis wifi och luftkonditionering. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och gratis toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Pergola House. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Avenida Valbom 13
2750-508 Cascais

Koordinater

Latitude: 38.6997
Longitude: -9.4194

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer