Hotel Alcázar de La Reina

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,7
Mycket bra
1265 omdömen

Drömmer du om att uppleva Andalusien, dess vackra landskap och sevärda städer? Vill du dessutom bo på ett charmigt hotell, fullt med atmosfär, ståtliga rum och vacker inredning? Då ska du läsa vidare om Hotel Alcázar de La Reina som ligger i den lilla staden Carmona, endast en halvtimmes bilfärd från Sevilla och inom rimligt avstånd från Córdoba för en dagsutflykt. Här välkomnas du till spansk charm och på den mysiga innergården finns en inbjudande pool. Välkommen till Andalusien och Hotel Alcázar de La Reina.

Den ytterst charmiga staden Carmona har fått agera kuliss till flera filmer, mycket tack vare dess pittoreska torg och vackra byggnader. Här får du uppleva en äkta spansk stad med allt det innebär och på ditt besök har du gott om sevärdheter och intressanta platser att besöka. Staden är också känd för sitt andalusiska kök, som bjuder på god tapas och lokala specialiteter. Precis i utkanten av Carmonas gamla stadsdel, ligger Hotel Alcázar de La Reina och bjuder på panoramautsikt över det vackra området. Det är en perfekt utgångspunkt för dig som vill uppleva allt Andalusien har att erbjuda, för du kan enkelt också åka på utflykt till både Sevilla och Córdoba.

Hotel Alcázar de La Reina ligger i en vackert renoverad byggnad från 1600-talet, och mycket av byggnadens historiska charm kvarstår trots restaureringen. Arkitekturen är typisk för området och bjuder på vackra pelare, valvgångar och en rogivande innergård som gömmer på en inbjudande pool. Här kan du slå dig ner när du behöver en paus från alla intryck, och njuta av den andalusiska solen på en skön solstol. När hungern anmäler sig kan du besöka hotellets restaurang som serverar god, lokal mat och små munsbitar i form av tapas. Lite otippat finns här också en irländsk bar, där du kan få något gott att dricka under dagen och kvällen. Hotel Alcázar de La Reina är helt enkelt ett hotell som ligger i vackra omgivningar, som bjuder på lugn och ro och ligger på ett perfekt läge för dig som vill ge dig ut på äventyr i området.

 

Därför ska du välja Hotel Alcázar de La Reina

  • Närmaste flygplats: 34 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Vi rekommenderar att du har en bil för att nå boendet samt för att kunna åka på utflykter i området. Privat parkering finns vid hotellet (eventuellt mot en avgift). Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen. Frukost serveras dagligen mellan 08:00-11:00. Personal hjälper gärna till att boka aktiviteter och bord på restauranger i området. Turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

  • Närmaste stad (Carmona): ca. 0 m
  • Avstånd till centrum: ca. 500 m
  • Carmona: ca. 600 m
  • Sevilla, kanske den vackraste staden i Andalusien: ca. 35 km
  • Simma i oförstörd natur vid vattenfallen i Algar: ca. 122 km
  • Sevilla Flygplats: ca. 34 km (40m)
  • Málaga–Costa del Sol Flygplats: ca. 190 km (2h 20m)

Hotel Alcázar de La Reina erbjuder 68 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är rymliga och ljusa med en romantisk känsla. De är individuellt inredda i olika färger och med naturliga material. Rummen har moderna faciliteter såsom gratis Wi-Fi, minibar och kassafack. De privata badrummen har antingen dusch eller badkar, handdukar, gratis toalettartiklar och hårfön. 

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Alcázar de La Reina. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Hermana Concepción Orellana 2
41410 Carmona

Koordinater

Latitude: 37.4746
Longitude: -5.6378

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer