Platinum Palace

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,1
Fantastiskt
1231 omdömen

På Platinum Palace bor du i eleganta miljöer i södra Wroclaw, cirka 4 kilometer från den historiska stadskärnan och granne med den grönskande parken Park Poludniowy som bjuder in till sköna promenader och joggingturer. Här bor du bekvämt i en vacker byggnad, och kan enkelt ta dig runt i stan med kollektivtrafiken. På hotellet finns ett wellness-område samt en restaurang.

Den franska hotellguiden La Liste har en gång klassat Platinum Palace som ett av de bästa hotellen i Polen. Här välkomnas du till en vacker byggnad som ligger omgiven av vackra miljöer, bland annat den härliga parken Park Poludniowy som erbjuder en oas från stadens sus och dus. Hotellet ligger cirka 4 kilometer från det stora marknadstorget i Wroclaw samt den historiska stadskärnan med alla dess vackra byggnader och pittoreska gator. Du kan enkelt nå denna del  genom att hoppa på en spårvagn som avgår i närheten av hotellet.

På Platinum Palace erbjuder man individuellt inredda rum som alla har väl utvalda möbler samt badrum i marmor. Här finner du en skön reträtt att återvända till efter långa dagar på stan, fyllda med nya intryck och trevliga upplevelser. Varje morgon har du möjlighet att starta dagen med en varierad frukost i Platinum Restaurang där man dukar upp en buffé med både kalla och varma rätter och drycker. Restaurangen är även öppen till middag och serverar då fusion-rätter där det polska köket kombineras med internationella inslag.

Du som gärna vill skämma bort kropp och själ lite extra, är välkommen att besöka hotellets wellness-område där du har möjlighet att bada bastu, jacuzzi eller boka in dig på en skön massage eller annan behandling. Föredrar du rekreation av mer rörligt slag, kan du också besöka motionsrummet.

Platinum Palace Boutique Hotel & SPA ligger i Wroclaw (i området Krzyki), ett stenkast från Southern Park och en 4 minuters bilfärd från Den gamla judiska begravningsplatsen. Detta hotell med 5 stjärnor ligger 4,4 km från Wroclaw marknadstorg och 6,4 km från Wroclaw Zoo.

Du kan äta gott på hotellets restaurang och kafé. Här har du även tillgång till rumsservice dygnet runt. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras på vardagar mellan 07.00 och 10.00 och på helger mellan 07.00 och 10.00 mot en avgift.

Faciliteter

Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage och kroppsbehandlingar. Här erbjuds bubbelpool, bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och ett picknickområde. Gäster kan enkelt ta sig till lokala attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Planerar du ett event i Wroclaw? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 38 kvadratmeter, däribland konferensrum. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig dygnet runt) och hämtning vid järnvägsstationen.

Avgifter & viktig information

Du ska betala följande avgifter på boendet:

    En skadedeposition på PLN 200 debiteras innan incheckning.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för frukostbuffé: PLN 80 för vuxna och PLN 40 för barn
  • Avgift för flygtransfer: PLN 50 per person (enkel resa)
  • Parkeringsavgift: PLN 60 per dag
  • Avgift för husdjur: PLN 100 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för extrasäng: PLN 90.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Bra att veta

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Ingen avgift tas ut för barn som är 8 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Boendet bekräftar att man infört åtgärder som utökad rengöring och gästers säkerhet.
  • Boendet rengörs och desinficeras med elektrostatisk spray; boendet rengörs med desinfektionsmedel; allmänna ytor rengörs med desinfektionsmedel mellan vistelser; rumsdörrar stängs och låses efter städning.
  • Gäster får tillgång till personlig skyddsutrustning, som ansiktsmasker.
  • Social distansering tillämpas; boendets personal använder personlig skyddsutrustning; gäster får handrengöringsmedel; kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner; kontaktfri rumsservice är tillgänglig; ansiktsmask måste användas i gemensamma utrymmen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Individuellt inslagna matalternativ är tillgängliga till frukost och genom rumsservice.
  • Varje gästrum står tomt i minst 24 timmar mellan bokningar.

Incheckningsinstruktioner

Gäster erbjuds transport från flygplats och tågstation (avgifter kan tillkomma). Gäster måste kontakta receptionen med reseinformation i förväg med hjälp av kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Personalen i dörren eller receptionen möter gästerna vid ankomst.

  • Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.
  • Statligt utfärdat fotolegitimation och kreditkort, bankkort eller kontantdeposition kan krävas vid incheckning för oförutsedda utgifter.
  • Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras.
  • Boendet accepterar kreditkort och kontanter.
  • På detta boende finns bland annat följande säkerhetsdetaljer: brandsläckare, säkerhetssystem och förbandslåda.

Därför ska du välja Platinum Palace

  • Närmaste flygplats: 13 km
  • Avstånd till centrum: ca. 4.5 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Turistskatt betalas på plats.  Deposition kan krävas.

Förhandsbokningar krävs för massage och behandlingar - bokningar kan göras genom att kontakta detta boende innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Avgift för tillträde kan tillkomma.

Observera att hotellet ligger cirka 4 kilometer från den gamla stadskärnan.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa. Parkeringsmöjlighet finns mot en kostnad.



Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Avstånd till centrum: ca. 4.5 km
  • Wroclaw Flygplats: ca. 13 km (30m)

Platinum Palace erbjuder 46 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en individuell, unik stil med dova färger och utvalda material. 

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong), minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Observera att vissa rum har snedtak.

Observera att rummen som kallas lägenheter inte har något kök.

Känn dig som hemma i ett av de 46 individuellt inredda rummen med kylskåp och minibarer. Internet/wi-fi är gratis och underhållning erbjuds i form av en LCD-tv med satellitkanaler. Badrummen har regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Platinum Palace. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Ul. Powstanców Slaskich 204
53-140 Wroclaw

Koordinater

Latitude: 51.0778
Longitude: 17.0080

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer