Novotel Katowice Centrum

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,1
Fantastiskt
5173 omdömen

Novotel Katowice Centrum är ett hotell som ligger centralt i Katowice och som bjuder på många moderna och fina faciliteter för att ge dig en behaglig vistelse. När du inte är ute och upplever staden så kan du koppla av i wellnessområdet som bland annat har inomhuspool, jacuzzi och träningsmaskiner. Du behöver inte lämna hotellet när hungern sätter in för i hotellets restaurang kan du avnjuta diverse internationella rätter för att sedan runda av dagen i baren med en cocktail. Du kan lätt ta dig runt i staden till fots tack vare det centrala läget som gör att du har både restauranger, butiker och sevärdheter inom nära räckhåll.

Med hotellet Novotel Katowice Centrum som utgångspunkt har du möjlighet att uppleva Katowices kulturattraktioner och sevärdheter. Enbart 1 000 meter från hotellet har du den UFO liknande arenan Spodek, historiska kännetecken som det schlesiska monumentet och flera museer. Starta dagen med en kontinental frukostbuffé i hotellets restaurang och ladda upp med energi för att orka med dagens alla upplevelser. Har du lust att bege dig ut på shoppingtur så finns det många inköpsmöjligheter i Katowice. Här finns bland annat flera inköpscenter inom nära räckhåll från hotellet och många mysiga gator med butiker. Skulle du bli hungrig under din shoppingtur så finns det massor av olika restauranger i centrum.

På dagar när du inte är sugen på några utflykter kan du stanna kvar på hotellet där du har bra avkopplingsmöjligheter. Vill du skämma bort dig själv lite extra kan du njuta en stund i hotellets wellness-område som har flera fina faciliteter. Du kan ta ett dopp i inomhuspoolen eller koppla av i jacuzzin eller i bastun. I anslutning till wellness-området hittar du även hotellets motionsrum där du kan få upp flåset på motionscykel eller någon av de andra träningsmaskinerna. Du behöver inte bege dig ut i staden för att äta dina måltider om du inte vill. Hotellets restaurang serverar diverse internationella rätter som du kan avnjuta med ett gott glas vin. Efter middagen kan du slå dig ner med en cocktail från baren - en perfekt avslutning på en händelserik dag i Katowice.

Därför ska du välja Novotel Katowice Centrum

  • Närmaste flygplats: 69 km
  • Avstånd till centrum: ca. 700 m
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Bra att veta

Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Frukosten finns tillgänglig alla dagar mellan kl. 06.00-10.30 mot betalning (med förbehåll för eventuella ändringar). Parkering finns vid hotellet (mot betalning). Tillgängligheten och öppettiderna för wellness-området kan variera och en del av faciliteterna kan vara mot betalning. Eventuell turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

  • Avstånd till centrum: ca. 700 m
  • Koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau: ca. 36 km
  • Saltminerna i Wieliczka: ca. 92 km
  • Krakow Flygplats: ca. 69 km (1h 0m)

Novotel Katowice centrum erbjuder 300 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla är utrustade med luftkonditionering, TV, telefon, te- och kaffefaciliteter, minibar och gratis Wi-Fi. Badrummen är utrustade med WC, dusch och/eller badkar, hårfön samt toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Novotel Katowice Centrum. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Inomhuspool
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Aleja Rozdzienskiego 16
40-202 Katowice

Koordinater

Latitude: 50.2612
Longitude: 19.0338

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer