More Meni Beach

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,9
Mycket bra
342 omdömen

När du slår dig ner intill poolen på More Meni Beach, eller sätter dig till rätta i utomhusbaren med något gott att dricka, är det lätt att tro att du kommit till Paradisets trädgård. För de vackra träden och de naturliga materialen, som är genomgående i all design, för att inte tala om solens strålar får det minst sagt att kännas så. Här har du kommit till en oas i Tigaki på Kos norra kust, en oas som du knappt kommer att vilja lämna, även om orten och ön har mycket att erbjuda. Välkommen till More Meni Beach.

För de flesta är en semester på Kos synonymt med långa, lata dagar på stranden och bor du i den lilla semesterorten Tigaki på öns norra kust, kan du sola och bada dagen lång på en av öns mest populära stränder. Hit kommer resenärer från hela världen för att njuta på den 10 kilometer långa sandstranden, men platsen är också uppskattad av öns lokala invånare. Här finns gott om plats, både för avkoppling och lek, vilket gör att allt från familjer till par siktar in sig på Tigaki som semesterdestination. När du bor på More Meni Beach tar det dig endast 3 minuter att promenera den korta sträckan till stranden - ett bättre utgångsläge än så, är svårt att finna.

En plats du inte kommer vilka lämna i första taget

More Meni Beach är mer än bara ett hotell. Det är ett högkvalitativt boende där rummen ligger utspridda i en huvudbyggnad och två bungalows. Elegans, modern arkitektur och en bohemisk inredning är genomgående i alla utrymmen, oavsett om du befinner dig på ditt privata rum, i restaurangen, vid baren eller poolen. Här är det härligt att uppehålla sig, och den avkopplande miljön gör att lugnet snabbt infinner sig i kropp och själ. Poolen ringas in av ett vackert trädäck, där du hittar solsängar, stora mjuka kuddar, vackra halm-parasoll och gamla olivträd. De bidrar alla med stämning när du slår dig ner för en dag med sol på näsan och svalkande dopp i poolen.

Grekiska smaker i en mer uppdaterad version

Under dina dagar kan du beställa läskande drycker i poolbaren där du också kan slå dig ner i den sköna loungen. More Meni Beach erbjuder också en restaurang där du har möjlighet att prova på det grekiska köket, i en mer uppdaterad version med kreativa rätter baserade på lokala råvaror. Kockarna gör sitt yttersta för att imponera på dig och till middagen kan du också smaka på handplockade viner, både lokala och internationella. Vill du att det ska hända mer på kvällen, kan du ta resan in till Kos stad, där det finns gott om nöjen, barer och restauranger.  Ta tid på dig, slå dig ner och njut av folklivet. Kos stad är trevlig att besöka även dagtid då rytmen är något lugnare, butikerna lockar och det fina hamnområdet hälsar dig välkommen.

Därför ska du välja More Meni Beach

  • Du vill bo på ett bohemiskt hotell nära stranden i Tigaki
  • Du vill ha tillgång till ett skönt poolområde med bar
  • Du uppskattar personlig service och grekisk gästvänlighet
  • Du vill smaka på grekisk mat med en twist i restaurangen
  • Du vill bo nära Tigakis utbud av restauranger och barer
  • Du vill ha nära till utflyktsmål, till Kos stad är det exempelvis endast 10 km

Bra att veta om More Meni Beach

Parkering finns vid boendet (eventuellt mot en kostnad). Du kan välja att boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet via oss på Escapeaway. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Frukost är tillgänglig alla dagar (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats. Observera att detta är ett hotell för personer som är 16 år eller äldre.

Därför ska du välja More Meni Beach

  • Närmaste flygplats: 23 km
  • Närmaste strand: ca. 20 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 20 m
  • Avstånd till centrum: ca. 10 m
  • Kos Flygplats: ca. 23 km (30m)

More Meni Beach erbjuder 63 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. De är individuellt inredda i en modern, bohemisk stil med fokus på naturliga färger och material. Rummen har balkong eller terrass med utemöbler. Sängarna har madrasser och sängkläder av högsta kvalitet. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, luftkonditionering och minibar. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, badtofflor, hårfön och gratis toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på More Meni Beach. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Hotellbar
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

853 00 Tigaki
853 00 Tigaki

Koordinater

Latitude: 36.8888
Longitude: 27.1842

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer