Eagles Palace

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,4
Fantastiskt
429 omdömen

Ouranoupoli är en härlig semesterort i Halkidiki i nordöstra Grekland, som bjuder på en skön sandstrand där det byzantinska tornet vaktar över strandens besökare. Hit kan du som önskar åka på en avkopplande semester full med upplevelser av olika slag. På Eagles Palace bor du med ett bra utgångsläge, där du har stadens alla nöjen nära tillhands. Du bor dessutom mitt i en vacker medelhavsträdgård med frodiga växter och många mysiga vrår som bjuder på skugga under de varma dagarna.

På Eagles Palace hälsas du välkommen till en värld av oförglömliga upplevelser, på en plats med orörda landskap, massor av historia och goda, kulinariska läckerheter. Här finns allt du kan tänkas behöva för en fulländad semester under den grekiska solen och med fina faciliteter kommer din semester vara bekväm och komfortabel. De vackra trädgårdarna som omger Eagles Palace bidrar till semesterstämningen - här finner du ett lugn som bjuder in till avkoppling och du kommer säkert att hitta en favoritplats under ett träd där du kan slå dig ner med en bra bok och något gott att dricka. Koppla av, kan du naturligtvis också göra på den privata sandstranden eller vid det sköna poolområdet där solstolar och parasoll väntar på dig. Medan barnen leker i barnklubben och tas omhand av erfarna proffs, kan du dessutom ta avkopplingen till nya höjder på hotellets spa där du kan boka in sig på sköna behandlingar samt bada bastu och jacuzzi.

Du har gott om möjligheter för aktiviteter om du bor på Eagles Palace. På stranden kan du prova på olika vattensporter - här finns också ett dykcenter där du kan lära dig grunderna om du vill upptäcka livet under ytan. Missa inte heller att följa med på en utflykt med båt om du vill upptäcka kusten från havssidan. På land kan du bege dig ut i den vackra naturen, antingen på en vandring eller på en cykeltur (du kan hyra cyklar på hotellet), eller varför inte utmana en vän på en tennismatch?

Efter en dag full av upplevelser har du säkert jobbat upp hungern ordentligt och då kan du se fram emot god mat i en av Eagles Palace fyra restauranger. Här finns allt från fine dining-restauranger endast för vuxna, till en grillrestaurang och en restaurang med en stor härlig buffé, perfekt för familjer. Oavsett tycke och smak, kommer du med säkerhet hitta något som passar dina smaklökar. Efter maten kan du avsluta kvällen med en god cocktail i en av de tre barerna, där du samtidigt kan njuta av god stämning, vacker utsikt och dov  musik i bakgrunden.

Därför ska du välja Eagles Palace

  • Närmaste flygplats: 113 km
  • Närmaste strand: ca. 20 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Privat parkering finns på området (eventuellt mot en kostnad). Du kan välja att boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet via oss på Escapeaway. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Eventuella behandlingar i SPA:et bokas och betalas på plats. Hiss finns. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 20 m
  • Avstånd till centrum: ca. 4.5 km
  • Mount Athos: ca. 11 km
  • Thessaloniki Flygplats: ca. 113 km (1h 50m)

Eagles Palace erbjuder 157 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda i en modern och ombonad stil med väl utvalda möbler och material. Rummen har balkong eller terrass med utemöbler och utsikt över trädgården. Vissa rum har privat pool. Sängarna har madrasser och sängkläder av högsta kvalitet. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, minibar, ljudisolering och kaffemaskin. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, badrock, hårfön och gratis toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Eagles Palace. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Inomhuspool
  • Möjlighet till privat pool
  • Nära vattnet (max 4 km)
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

630 75 Ouranoupolis
630 75 Ouranoupolis

Koordinater

Latitude: 40.3539
Longitude: 23.9510

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer