Sakaroule Bed & Breakfast

Officiell kategori

Solfaktors kategori

Sakaroule Bed & Breakfast är ett enklare B&B som ligger på kort promenadavstånd till stranden i Santa Maria i Kap Verde. Här bor du i färgglada rum och har tillgång till en gemensam lounge där du kan koppla av efter en dag full med sol, surf och bad. Dagarna kan du börja med en god kontinental frukost.

Du som längtar efter en semester som är full av sol och värme - och dessutom vill slippa tänka på tidsomställningar och jetlag - ska åka till Santa Maria. Staden är Kap Verdes mest utvecklade badort och har ett härligt klimat året runt. Till Santa Maria åker du om du vill fylla dagarna med avkopplande stunder på den långa stranden, vilka du kan varva med aktivitet och rörelse både till havs och på land. Orten är känd för sina bra förhållanden för vindsurfing och dykning. När du bor på Sakaroule Bed & Breakfast bor du endast en kort promenad från stranden, på ett enklare B&B som erbjuder en bra utgångspunkt för din semester.

I Santa Maria hittar du flera lokala restauranger som erbjuder goda fisk- och skaldjursrätter. Fisken kommer naturligtvis från havet som omringar ön, och ett tips är att besöka den lokala piren när fiskarna kommer in med dagens fångst - då är stämningen livlig och underhållande. Efter maten finns flera barer att besöka, där du kan koppla av med en god drink och kanske konversera med lokalbefolkningen som är välkomnande och trevlig. Du har en bar även på hotellet, där du kan koppla av med något att dricka i trädgården. Varje morgon serveras också en frukost med lokala och internationella val, där du kan starta dagen med att fylla på energidepåerna. Personalen på hotellet hjälper gärna till att tipsa dig om trevliga utflyktsmål och bra restauranger.

Därför ska du välja Sakaroule Bed & Breakfast

  • Närmaste flygplats: 17 km
  • Närmaste strand: ca. 700 m
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage

Bra att veta

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Vänligen meddela hotellet din beräknade ankomsttid. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar 07:30–10:00 (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 700 m
  • Avstånd till centrum: ca. 400 m
  • Amilcar Cabral Intl Flygplats: ca. 17 km (20m)

Sakaroule Bed & Breakfast erbjuder 15 rum i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda i olika starka färger och material. Rummen har balkong eller terrass. Alla rum har faciliteter såsom gratis Wi-Fi, takfläkt och gratis flaskvatten. I de privata badrummen finns dusch, toalett och hårfön (på förfrågan).

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Sakaroule Bed & Breakfast. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Rua A Tras
4111 Sal

Koordinater

Latitude: 16.6006
Longitude: -22.9050

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer