Hotel Art Resort Galleria Umberto

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,4
Mycket bra
943 omdömen

Bo storslaget i centrala Neapel

Den imponerande Galleria Umberto i Neapels centrum är närmaste granne till det Kungliga slottet och den världsberömda San Carlo-operan. Här kan du bo på ett av stadens mest ståtliga hotell och njuta av utsikten över det magnifika glastaket.

Hotel Art Resort Galleria Umberto är ett glashus värdigt en kung. De flesta som varit i Neapel vet hur imponerande Galleria Umberto med sitt unika glastak är. Den byggdes i slutet av 1800-talet och fick sitt namn efter den italienska kungen Umberto I. Syftet var att kombinera affärer, kaféer och sociala livet och så är det än idag. De övre våningarna var inredda som privatbostad och det är i en av dessa ädla bostäder du finner det exklusiva hotellet Art Resort. Här kan du bo som grevar och baroner - eller i själva verket nästan som en kung.

Historiens vingslag

Att bo på Hotel Art Resort är nästan likvärdigt med att flytta in i ett museum. Stilen är barock och många sidenmöbler flankeras av tunga gardiner, kristallkronor, stora speglar och konstverk i flera olika former. Frukosten intar du med utsikt över det stora glastaket. Hotellet har också en egen terrass som vetter mot galleriet och är avskärmad av imponerande kolonner. Här kan du verkligen känna historien och njuta av en drink efter dagens upplevelser.

Neapel ligger för dina fötter

Om du skulle vilja ta dig ut på stan och se dig omkring väntar Neapels spännande centrum på dig utanför hotelldörren. Dina närmaste grannar är det kungliga palatset, Opera San Carlo, shoppinggatan Via Toledo, torget Plebescito men även det världsberömda kaféet Gambrinus. Du bor bara ett stenkast från hamnen om du får lust att besöka en av de tre öarna i Neapelbukten, Procida, Ischia eller Capri – eller ta en båttur till staden Sorrento.

Eleganta rum i barockstil

De 16 rummen på Hotel Art Resort är elegant inredda i barockstil och finns i flera olika kategorier. Alla rum har ljudisolerade fönster och utsikt över Galleria Umberto eller gatan Piazzetta Matilde Serao. Rummen är utrustade med satellit-TV, telefon, minibar, kassafack samt badrum med hårtork. Juniorsviter har badrum i marmor med jacuzzi eller dusch samt badrockar och tofflor. Det finns några rum som ligger i ett annex, bara några få meter från hotellet.

Därför ska du välja Hotel Art Resort Galleria Umberto

  • Närmaste flygplats: 8 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage
  • I stad eller by

Karta och avstånd

  • Äventyrliga Neapel: ca. 2.4 km
  • Arkeologi och aktiva vulkaner Solfatara di Pozzuoli: ca. 13 km
  • Papyrus Villa: ca. 14 km
  • De arkeologiska utgrävningarna vid Herculaneum: ca. 15 km
  • Vulkanen Vesuvius: ca. 24 km
  • Utgrävningarna i Pompei: ca. 25 km
  • Napoli Flygplats: ca. 8 km (30m)
  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 217 km (2h 20m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 250 km (2h 50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Art Resort Galleria Umberto. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Galleria Umberto I 83
80132 Naples

Koordinater

Latitude: 40.8382
Longitude: 14.2494

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer