Hotel URH Excelsior

Officiell kategori

Solfaktors kategori

7,2
Bra
1067 omdömen

Vill du åka till Lloret de Mar och bo med stranden som närmsta granne? Då ska du läsa vidare om Hotel URH Excelsior som ligger en minuts promenad från stranden Platja de Lloret de Mar. Detta är ett hotell för strandälskare, som vill njuta av vackra utsikter över havet, både från rummet och de gemensamma utrymmena. Med närhet till flera barer, restauranger och caféer är det aldrig långt till feststämningen som staden är så känd för.

Costa Brava är känd för sin otroliga rikedom när det kommer till vackra stränder, promenadstråk, shopping och fest. Och Lloret de Mar, är inget undantag. Här befinner du dig i en av de mest populära städerna längs kusten, som ligger nära både Barcelona och Girona. När du bor på Hotel URH Excelsior bor du granne med den vidsträckta och palmkantade stranden Platja de Lloret de Mar, där du har gott om plats att njuta av solen och bada i Medelhavet. Här kan du se fram emot att spendera långa, lata dagar under den spanska solen.

Bada kan du också göra i poolen på hotellets lilla spa som ligger på översta våningen och erbjuder vacker utsikt från morgon till kväll. Här finns också en bastu, hamam och ett motionsrum med några utvalda maskiner där du kan träna när andan faller på. Varje morgon är du välkommen att starta dagen med en frukost i hotellets café (eventuellt mot en kostnad). Här finns också en restaurang med terrass och utsikt över strandpromenaden - och ännu fler valmöjligheter hittar du runt hörnet. Vill du berika ditt besök på Costa Brava med en utflykt till metropolen Barcelona, tar bussen till stan cirka 1,5 timme, och väl framme har du flera sevärdheter och spännande attraktioner att besöka.

Därför ska du välja Hotel URH Excelsior

  • Närmaste flygplats: 30 km
  • Närmaste strand: ca. 50 m
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Bra att veta

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Eventuella behandlingar i SPA:et bokas och betalas på plats. Tillträde till SPA:et är endast för personer över 18 år. Hiss finns. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar mot en kostnad (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 50 m
  • Avstånd till centrum: ca. 20 m
  • Parc Francesc Macia: ca. 13 km
  • Exklusiva Begur - ett mekka för gourmander: ca. 65 km
  • La Bispal d’Emporda med den vackraste handgjorda keramiken i Spanien: ca. 68 km
  • Magiska Barcelona: ca. 79 km
  • Salvador Dalí museet i Figueres: ca. 84 km
  • Salvador Dalís hus i Portlligat: ca. 112 km
  • Girona-Costa Brava Flygplats: ca. 30 km (30m)
  • Barcelona–El Prat Flygplats: ca. 93 km (1h 20m)

Hotel URH Excelsior erbjuder 45 rum i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda i en klassisk, enkel stil med olika färger och material. Rummen har balkong eller terrass och hel eller delvis havsutsikt. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, luftkonditionering och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel URH Excelsior. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Passeig Jacint Verdaguer 16
17310 Lloret De Mar

Koordinater

Latitude: 41.6993
Longitude: 2.8492

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Lloret de Mar

Visa fler