Kerveli Village Hotel

Officiell kategori

Solfaktors kategori

8,4
Mycket bra
91 omdömen

Kerveli Village Hotel ligger omringad av vacker natur och smälter fint in i det omringande lanskapet. Hotellet sprider ut sig över en stor yta med flera nivåskillnader. Sluttningen leder ner till Kerveli-bukten som bjuder på ett glittrande hav och inbjudande terrasser där du kan slå dig ner på en solstol för att spendera en härlig dag i solen - kort och gott, en perfekt miljö för en skön sol- och badsemester.

Att du befinner dig i Grekland går inte att ta miste på när du bor på Kerveli Village Hotel. Hotellet består av sex byggnader som ligger som en amfiteater bland vackra trädgårdar fulla med cypresser, olivträd, bougainvillea och rosor. Dessutom står antika möbler och konstföremål utställda lite här och var vilket bidrar till den genuina och autentiska atmosfären. Här finns gott om gömda hörn där du kan slå dig ner för en lugn stund, kanske med en bok i handen och något gott att dricka. Du välkomnas naturligtvis också att slå dig ner vid poolen där du hittar sköna solstolar och parasoll - en härlig plats för total avkoppling.

Tar du dig ner till stranden hittar du flera terrasser där du också kan lägga dig tillrätta i en solstol. Tack vare det kuperade landskapet finns här inge större strand, men från badbryggan kan du bada i havet eller testa på någon rolig vattenaktivitet. Vill du ha tillgång till en lite större stenstrand ligger Kerveli-stranden cirka 15 minuter bort till fots. 

I Kerveli Village Hotels restaurang serveras ett brett urval lokala och internationella rätter, som tillagas med mycket kärlek av kockarna. Här använder man sig bara av färska råvaror, många från trakten, och de serveras med ett bra urval lokala viner. Utsikten och atmosfären på den stenbelagda terrassen bidrar till en romantisk stämning. Då och då anordnar man grekiska kvällar med grillning, musik och dans som där är välkommen att delta i. Restaurangen serverar också en god grekisk frukost på morgonen, med betoning på lokala produkter, säsongens färska frukter och gott nybakat bröd.

Därför ska du välja Kerveli Village Hotel

  • Närmaste flygplats: 18 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang

Bra att veta

Då Kerveli Village Hotel  lite avsides rekommenderar vi att du har en bil för att ta dig till och från hotellet, samt för att kunna åka iväg på utflykter i området. Privat parkering finns på området (eventuellt mot en kostnad). Du kan välja att boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet via oss på Escapeaway. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats. Observera att Kerveli Village Hotel ligger i ett kuperat område och tillgängligheten är svår för dig som har rörelsesvårigheter.

Karta och avstånd

  • Samos stad: ca. 10 km
  • Samos Flygplats: ca. 18 km (30m)

Kerveli Village Hotel erbjuder 62 rum i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda i en traditionell stil med mörkare träslag och vitmålade väggar. Rummen har balkong eller terrass med utsikt till omgivningarna eller till havet. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, kassaskåp och mörkläggningsgardiner. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, toalett och hårfön. Rummen har ingen luftkonditionering men bärbara fläktar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Kerveli Village Hotel. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Hotellbar
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

831 00 Kerveli
831 00 Kerveli

Koordinater

Latitude: 37.7326
Longitude: 27.0351

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer