Royal Savoy Sharm El Sheikh

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,6
Fantastiskt
1728 omdömen

Royal Savoy Sharm El Sheikh ligger vackert placerat vid en strand längs Röda havet. Här kan du njuta av höga palmer, varmt väder året runt och lyxiga faciliteter som gör ditt besök extra bekvämt. Med tillgång till flera pooler, ett spa och restauranger som serverar ett varierat kök, har du allt du kan tänkas behöva för en skön semester tillsammans med nära och kära. 

Letar du efter en plats du du kan åka för att njuta av en skön semester i solen? Då ska du läsa vidare om Royal Savoy Sharm El Sheikh som ligger en kort promenad från stranden i Sharm El Sheikh i Egypten. Här välkomnas du till en värld av faciliteter och en plats med stora ytor där du kan koppla av i värmen. Hotellet har en privat strand med solstolar och parasoll, och föredrar du att bada i en pool, har du tillgång till hela tre stycken sådana. Poolerna kantas av solterrasser där du kan luta dig tillbaka i skuggan av en hög palm, och kanske läsa den där boken du tidigare inte haft tid till att läsa?

Med tillgång till en mängd lyxiga bekvämligheter kan du enkelt fördriva din tid på semestern. Du som vill skämma bort kropp och själ lite extra kan besöka hotellets SPA där du hittar ångbad, bastu, bubbelpool och flera behandlingsrum där du kan boka in en massage eller skönhetsbehandling. Du kan också passa på att träna i motionsrummet där du har tillgång till modern utrustning. Havet utanför hotellet bjuder dessutom in till både dykning och snorkling. När hungern anmäler sig har du hela sex restauranger att välja emellan. De erbjuder båda lokala specialiteter och internationella klassiker, så du kommer säkert hitta någon som faller dig i smaken. Royal Savoy Sharm El Sheikh har också åtta barer där du kan beställa läskande drycker, snacks och cocktails från morgon till kväll. 

Därför ska du välja Royal Savoy Sharm El Sheikh

  • Närmaste flygplats: 10 km
  • Närmaste strand: ca. 200 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Eventuella behandlingar i SPA:et bokas och betalas på plats. Hiss finns. Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar 07:00–11:00, eventuellt mot en kostnad (med reservation för ändringar). Observera att barn under 13 år endast får bo i villorna.

Gäster under 16 år får inte vistas i pool, gym, fitnesscenter eller bubbelpool. Fritidsaktiviteterna finns antingen tillgängliga på plats eller i närheten, och bokas och betalas på plats. Eventuell turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 200 m
  • Avstånd till centrum: ca. 15 km
  • Dahab: ca. 91 km
  • Sharm El Sheikh Intl Flygplats: ca. 10 km (20m)

Royal Savoy Sharm El Sheikh erbjuder 36 rum, sviter och villor i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda i en klassisk stil för området, med olika färger och material. Rummen har balkong eller terrass, och villorna har en egen pool och trädgård. Sängarna har madrasser och sängkläder av högsta kvalitet och kuddmeny finns tillgänglig. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, luftkonditionering, värdeskåp och minibar. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, badrock, badtofflor, hårfön och gratis toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Royal Savoy Sharm El Sheikh. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • 2 eller flera sovrum
  • Möjlighet till privat pool
  • Nära vattnet (max 4 km)
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Soho Square
Sharm El Sheikh

Koordinater

Latitude: 27.9621
Longitude: 34.3968

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Sharm el-Sheikh

Visa fler