Rixos Sharm el Sheikh

Officiell kategori

Solfaktors kategori

10,0
Fantastiskt
27488 omdömen

Vill du bo precis vid stranden i Sharm el Sheikh i Egypten på ett vuxenhotell där det finns massor av underhållning och faciliteter? Då är kanske Rixos Sharm el Sheikh just det du söker. På detta 5-stjärniga All-inclusive hotell kommer du aldrig ha det långtråkigt och med det stora poolområdet och läget precis vid stranden kan du lätt få de varma dagarna att gå med avkoppling och bad under den varma solen.

Rixos Sharm El Sheikh är ett stort hotell speciellt för vuxna som söker en avkopplande semester men som samtidigt vill ha massor av faciliteter och underhållning tillgängligt på hotellet. Vid en vistelse med All Inclusive behöver du varken bekymra dig om matlagning eller leta efter restauranger utan bara njuta av att äta allt du orkar i den stora bufférestaurangen som erbjuder både moderna och internationella rätter samt vegetariska alternativ. Vill du äta lite exklusivare kan du besöka à la carte restaurangen i Executive Lounge, där kan du köpa olika rätter av högsta kvalitet både morgon, middag och kväll. Hotellet erbjuder totalt 10 olika restauranger och 9 barer med bland annat asiatiska-, seafood- och indiska rätter. Här har du med andra ord möjlighet att prova rätter från flera av världens hörn.

När solen steker kan du lägga dig till rätta på en liggstol vid det stora, inbjudande poolområdet med 7 pooler eller gå ner till stranden som ligger i direkt anslutning till hotellet och där njuta av utsikten över Röda havet. Det finns även ett wellnessområde där du kan skämma bort både kropp och själ. Vill du vara lite mer aktiv så finns det flera olika sportaktiviteter du kan ägna dig åt på Rixos Sharm el Sheikh samt ett fitnesscenter. På kvällen kommer du inte heller få det långtråkigt. Hotellet erbjuder nämligen både karaoke och diskotek, det anordnas även regelbundet fester och kvällsunderhållning som till exempel DJ-kvällar.

Därför ska du välja Rixos Sharm el Sheikh

  • Närmaste flygplats: 15 km
  • Närmaste strand: ca. 300 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Observera att hotellet är ett vuxenhotell (+18 år).

Vistelse med All Inclusive inkluderar frukost, lunch och middag på kvällen samt ett urval av dryckesvaror i buffétrestaurangen + eventuella snacks (med förbehåll för eventuella ändringar). Måltider i à la carte-restaurangerna kan vara mot extrabetalning. Vid Ultra All Inclusive är måltider i ett urval av andra restauranger inkluderade.

Behandlingar i wellness-området bokas och betalas på plats. Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Hotellet har hiss. Eventuell turistskatt betalas på plats. Deltagande i underhållnings- och sportaktiviteter kan vara mot betalning på plats.

OBS! All Inclusive-konceptet bestäms lokalt på hotellet och kan ändras under pågående säsong. Det aktuella programmet får du vid ankomst till hotellet. All Inclusive innefattar alltid frukost, lunch och middag (oftast i hotellets bufférestaurang), snacks som exv glass och ett urval av lokala drycker, oftast mellan bestämda tider.

Om du har valt en vistelse med All Inclusive (oavsett om det är light, plus, eller annat) så ingår ibland inte alla barer och/eller restauranger på hotellet i All Inclusive-konceptet, på dessa betalar du då extra för mat och dryck.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 300 m
  • Avstånd till centrum: ca. 23 km
  • Sharm el Sheikh: ca. 14 km
  • Dahab: ca. 99 km
  • Sharm El Sheikh Intl Flygplats: ca. 15 km (30m)

Rixos Sharm el Sheikh erbjuder 660 lyxiga och elegant inredda rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla är utrustade med luftkonditionering, värdeskåp, strykfaciliteter, telefon, satellit-TV, gratis Wi-Fi, te- och kaffefaciliteter samt minibar. Alla har terrass eller balkong antingen med utsikt mot trädgården eller poolutsikt. Badrummen är utrustade med toalett, dusch och/eller badkar, tofflor, badkappor, make-up spegel, hårfön samt toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Rixos Sharm el Sheikh. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Möjlighet till All Inclusive
  • Uppvärmd pool (ev. säsongsöppen)
  • Vattenrutschbana
  • Möjlighet till privat pool
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Nabq Bay
46619 Sharm El Sheikh

Koordinater

Latitude: 28.0293
Longitude: 34.4394

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Sharm el-Sheikh

Visa fler