1926 Hotel & Spa

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,1
Fantastiskt
4534 omdömen

1926 Hotel & Spa är ett trevligt hotell med bra faciliteter och skön komfort. Förutom  en härlig utomhuspool (säsongsöppen), som ligger vänd ut mot havet, finns här ett spa med inomhuspool,  bar och restaurang. Med andra ord har du här det du behöver för en så trivsam vistelse som möjligt. Dessutom bor du centralt vilket innebär närhet till allt som Sliema har att erbjuda.

Sliema är en omtyckt stad med glassig atmosfär, där stadspulsen kan varvas med sol- och badstunder.  Här har du mysiga restauranger (många med fokus på fisk och skaldjur),  uteserveringar, barer och nattklubbar, bra shopping  med varierat utbud för att inte tala om ett kristallklart hav som lämpar sig bra för dykning och snorkling. Längtar du efter sandstrand kan du smidigt ta dig till bl a St. Julian's, då det går lokala bussar dit. En semester i Sliema innebär med andra ord en variationsrik semester som passar gamla såväl som unga.

1926 Hotel & Spa hittar du i centrum , endast ett par hundra meter från havet. Det centrala läget innebär även att du har nära till stadens trevliga utbud och aldrig långt till en god cocktail eller en smarrig middag. Skulle du föredra att stanna kvar på hotellet funkar detta fint. 1926 Hotel & Spa erbjuder nämligen möjlighet till både dryck som måltider, både frukost, lunch och middag. Maten är vällagad och snyggt presenterad.  Du kan välja att slå dig ner på Sunny's Lounge med en cocktail i handen eller på Margaux. Båda hittar du på samma plan som lobbyn och båda ger dig möjlighet att stilla hungern med en bit mat. Utöver dessa har du 1926 Beach Club intill  havet. Här serveras inte bara mat utan även musik och fashion.

En vistelse på Malta innebär möjlighet till sköna sol-och badstunder förutom den kulturella biten. Och du kan välja mellan klippstrand och sandstrand. Alternativt kan du stanna kvar på hotellet och slå dig ner i en av de solbäddar som finns utplacerade. Den härliga utomhuspoolen, som du hittar vid hotellets Beach Club, bjuder på infinity-effekt där du blir ett med havet. Längtar du efter ytterligare avkoppling kan du ta besöka spa-avdelningen. Här finns en uppvärmd inomhuspool, bastu och ångbad/hammam samt möjlighet till olika behandlingar.

Därför ska du välja 1926 Hotel & Spa

  • Närmaste flygplats: 11 km
  • Närmaste strand: ca. 160 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Beach Club där utomhuspoolen finns, ligger 200 meter från hotellet och håller öppet från maj till oktober. Bar och restauranger har begränsade öppettider beroen de på säsong. Hotellet kan erbjuda tvättservice, rumsservice och bagageförvaring.  Parkering finns mot en kostnad. Barnsäng går att hyra på förfrågan. In till centrala Sliema är det ca 700 meter. Gäster under 16 år har ej tillträde till spa-avdelningen.  Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet via oss.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 160 m
  • Sliema: ca. 800 m
  • St. John's Cathedral i Valletta: ca. 2.3 km
  • St. Julians: ca. 2.7 km
  • Det gamla Tempelriddarfortet, St. Elmo: ca. 3.3 km
  • Malta Flygplats: ca. 11 km (20m)

Det finns 170 rum på hotellet i olika kategorier. De är trivsamt inredda och håller samma stil och komfort. Rummen är utrustade med luftkonditionering, wi-fi, sat-TV, värdeskåp, kaffe/tefaciliteter, liten kyl och badrum med dusch/kar och hårtork.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på 1926 Hotel & Spa. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • I stad eller by
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Inomhuspool
  • Nära vattnet (max 4 km)
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Thornton Street
SLM 3143 Sliema

Koordinater

Latitude: 35.9103
Longitude: 14.5088

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer