Villa Theodora

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,1
Fantastiskt
49 omdömen

På Lefkas östra kust, vid kustbyn Nikiana, ligger den inbjudande villan, Villa Theodora. Det är ett komplex som består av tre fristående byggnader i vilka du hittar 12 lägenheter med modern inredning och dekoration. Hit kan du ta med hela familjen, din bättre hälft eller dina vänner för att spendera en härlig semester under den värmande, grekiska solen. 

Drömmer du om en semester som ska gå i lugnets tecken, ska du läsa vidare om Villa Theodora som ligger på den vackra och frodiga ön Lefkas. Det är en otroligt vacker ö, som lockar med gröna naturupplevelser, spännande utflykter till havs, trevliga städer och självklart god grekisk mat på de lokala tavernorna. Lägenhetshotellet ligger i kustbyn Nikiana, på en plats där du har nära till både snabbköp, apotek, café, bageri och restauranger. Här kan du därför rå om dig själv och kombinera de lugna dagarna med utflykter i omnejden.

Moderna lägenheter med kök och balkong

Villa Theodora är ett modernt lägenhetshotell med studios och lägenheter i olika storlekar. Lägenheterna är alla inredda i en klassisk modern stil och har luftkonditionering och eget badrum. I det fullt utrustade köket kan du själv stå för matlagningen de dagar du inte vill bege dig ut på restaurangjakt i området. Varför inte laga till en god frukost baserad på lokala råvaror och avnjuta den på din privata balkong? En bättre start går knappt att finna. När du fyllt på med energi för dagen kan du lägga dig till rätta i en solstol på den gemensamma solterrassen och njuta av uppfriskande dopp i poolen. 

En dag på stranden

När du bor på Villa Theodora har du också goda förutsättningar att besöka närliggande stränder och ta uppfriskande dopp i det Joniska havet. Närmsta strand ligger endast 150 meter bort och där hittar du också en liten strandklubb som hyr ut solstolar och serverar mat och dryck. Vill du bege dig längre ut och se kustlinjen från havet, kan du hyra en SUP och paddla iväg. I Nikiana hittar du flera tavernor och restauranger där du kan slå dig ner på en uteservering för att äta en god bit lokal mat. Vill du ha ännu fler alternativ kan du sätta siktet på den lite större staden Lefkada som ligger på öns norra spets, cirka 9 kilometer bort.

Därför ska du välja Villa Theodora

  • Du vill bo på en lugn plats i Nikiana på Lefkas
  • Du vill bo i lägenheter med självhushåll, där du själv kan stå för matlagningen
  • Du vill ha tillgång till en privat balkong där du kan njuta av sköna stunder
  • Du vill gärna kunna sola och bada på solterrassen
  • Du vill ha nära till stränder, restauranger och caféer
  • Du vill ha nära till spännande utflyktsmål runt om på ön

Bra att veta om Villa Theodora

Receptionen är öppen fram till klockan 15.00. Vänligen meddela boendet din beräknade ankomsttid då receptionen inte alltid är bemannad. Sen ankomst är på förfrågan. 

Parkering finns i närheten (eventuellt mot en kostnad). Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats. Observera att du kan behöva erlägga en deposition för lägenheten vid ankomst, vilken återbetalas vid avresa om lägenheten lämnas i ursprungligt skick.

Därför ska du välja Villa Theodora

  • Närmaste flygplats: 32 km
  • Närmaste strand: ca. 150 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Hotelltyp

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 150 m
  • Avstånd till centrum: ca. 300 m
  • Närmaste större stad (Lefkada): ca. 9 km
  • Lefkada: ca. 9 km
  • Aktion Flygplats: ca. 32 km (50m)

Villa Theodora erbjuder 12 lägenheter i olika storlekar och kategorier. Alla lägenheter är individuellt inredda i en klassisk modern stil med ljusa färger och material. Lägenheterna har balkong eller terrass. Alla lägenheter har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, luftkonditionering, värdeskåp och kaffe- och tebryggare. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och gratis toalettartiklar. Lägenheterna har också ett fullt utrustat kök med kyl/frys, spis, diskmaskin, köksredskap och matplats.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Villa Theodora. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Hotellbar
  • 2 eller flera sovrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

NIKIANA, .
31100 Nikiana

Koordinater

Latitude: 38.7582
Longitude: 20.7193

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer