Conrad Algarve

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,7
Fantastiskt
892 omdömen

Conrad Algarve är något av en legend här på Algarvekusten. För det är ett hotell som bidrar till att sätta standarden för vad kvalitet kan innebära på en semester - oavsett om du söker en avkopplande semester i inlandets grönskande omgivningar eller är på jakt efter en golfresa, det finns flera banor att välja mellan i området.

Utsökt service går hand i hand med alla de läckra faciliteterna. Här finns något för alla, och helt säkert något för dig som önskar en avkopplande semester i gröna omgivningar. Conrad Algarve Hotel erbjuder inte mindre än tre restauranger - och med möjlighet att skämma bort smaklökarna med gourmetmat.

För att släcka törsten finns här tre barer och lounger, där du utöver att få något gott i glaset även kan njuta av att sitta bekvämt under tiden. Se fram mot ett lockande dopp i någon av flera pooler. Inomhus finns det också förstklassiga faciliteter i SPA-området med inomhus swimmingpool, jacuzzi, massage, bastu, motionsrum och möjlighet att boka olika behandlingar. Conrad Algarve erbjuder även tennisbana.

Om du har lust att åka på olika utflykter under semestern (kan jag å det varmaste rekommendera dig att göra det - till exempel till huvudstaden Faro, Ria Formosa naturreservat, Sagres - eller till och med Sevilla), då rekommenderar jag att du har tillgång till en hyrbil under din vistelse. Hyrbilen kommer du även kunna använda för att ta dig till stranden vid Vale do Lobo, som ligger cirka 5 kilometer eller omkring 10 minuters körning från Conrad Algarve. 

Därför ska du välja Conrad Algarve

  • Närmaste flygplats: 15 km
  • Närmaste stad: ca. 4 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Conrad Algarve erbjuder gratis privat parkering. Här finns trasport till stranden på bestämda tider och mot betalning. Barn har ej tillträde till poolen i Spa-området.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand (Praia Vale do Lobo) 4,5 km
  • Närmaste stad (Almancil) 4 km
  • Närmaste flygplats (Faro) 15 km

Conrad Algarve Hotel har 154 rum och suiter vilka alla är elegant inredda och relativt rymliga. Här finns komfort och kvalitet oavsett vilken kategori du väljer, flera med utsikt från balkongen/terrassen över palmer och/eller pool.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Conrad Algarve. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Inomhuspool
  • Möjlighet till privat pool
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Estrada Da Quinta Do Lago
8135-106 Quinta Do Lago

Koordinater

Latitude: 37.0633
Longitude: -8.0290

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer