Aparthotel Esquinzo y Monte del Mar

Officiell kategori

Solfaktors kategori

7,8
Bra
1608 omdömen

Aparthotel Esquinzo y Monte del Mar är ett komplex med både rum och lägenheter som ligger på södra Fuerteventura, endast en 3-minuters promenad från stranden i Esquinzo. På detta hotell har du tillgång till både pooler, en restaurang och en bar.

Längtar du efter lata dagar i solen, fyllda med avkoppling och bad? Då ska du överväga att åka på semester till Fuerteventura som erbjuder skönt väder större delen av året. I den lilla staden Esquinzo på öns södra del ligger komplexet Aparthotel Esquinzo y Monte del Mar som erbjuder både rum och lägenheter på nära avstånd från stranden. Hit kan du ta med din bättre hälft eller hela familjen för att spendera en skön vistelse tillsammans.

Aparthotel Esquinzo y Monte del Mar erbjuder både rum och lägenheter i olika storlekar och kategorier. De flesta enheter har en privat terrass eller balkong och i lägenheterna finns dessutom ett privat pentry där du själv kan stå för matlagningen de dagar du inte vill bege dig ut på restaurangjakt. På hotellområdet finns en liten minilivs, så du behöver inte bege dig långt för att hitta ingredienser och råvaror. Vill du inte själv laga maten, är du istället välkommen att slå dig ner i hotellets restaurang, El Marinero där man erbjuder en varierad buffé. På hotellet finns två pooler som omringas av en härlig solterrass där du kan lägga dig tillrätta och vända näsan mot solen. I poolbaren kan du köpa läskande drycker från morgon till kväll. 

Därför ska du välja Aparthotel Esquinzo y Monte del Mar

  • Närmaste flygplats: 78 km
  • Närmaste strand: ca. 550 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Receptionen är öppen mellan 08:00-19:00 varje dag. Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa. Det finns gratis wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar 08:00–10:00, eventuellt mot en avgift (med reservation för ändringar). Poolen är tillgänglig mellan 10:00-20:00. Eventuell turistskatt betalas på plats. Observera att du kan behöva erlägga en deposition för lägenheten vid ankomst, vilken återbetalas vid avresa om lägenheten lämnas i ursprungligt skick.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 550 m
  • Avstånd till centrum: ca. 8 km
  • Ät färsk fisk i den lilla fiskestaden, Morro Jable: ca. 8 km
  • Fuerteventuras Zoo, Oasis Park: ca. 23 km
  • Naturområdet Cofete, en pärla med vackra utsikter: ca. 28 km
  • Mexikanska symboler och mystik i Pajara: ca. 46 km
  • Fuerteventura Flygplats: ca. 78 km (1h 10m)

Aparthotel Esquinzo y Monte del Mar erbjuder 140 rum och lägenheter i olika storlekar och kategorier. Rummen renoverades under 2018 och erbjuder en uppdaterad stil, medan lägenheterna framstår något mer daterade och enkla. De flesta rum och lägenheter har balkong eller terrass. Faciliteterna i rummen inkluderar tv, gratis wifi, luftkonditionering (beroende på säsong) och minibar. I lägenheterna finns ingen minibar, dock ett pentry där du kan laga enklare måltider under vistelsen. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett. Badrummen i rummen (inte lägenheterna) har också toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Aparthotel Esquinzo y Monte del Mar. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Hotellbar
  • 2 eller flera sovrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Calle Escanfraga, 2
35626 Playa de Esquinzo

Koordinater

Latitude: 28.0782
Longitude: -14.2995

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer