Aqua Blu Resort Sharm El Sheikh

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,7
Fantastiskt
15721 omdömen

Besök det spännande Egypten på en solsemester till den populära semesterorten Sharm el Sheikh. Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh lämpar sig bäst för familjer och par och här finns många olika utomhuspooler för både barn och vuxna samt massor av vattenrutschkanor som inbjuder till många roliga vattendagar för hela familjen. Njut av din vistelse med All Inclusive eller besök en eller flera av à la carte-restaurangerna för ett varierat urval. Hotellet erbjuder även många olika faciliteter och aktiviteter som gör att du lätt får dagarna att gå. Vill du ner till stranden så kan du använda dig av den smidiga shuttlebussen för en dag i solen vid Röda havet.

Vill du tillsammans med hela din familj eller din bättre hälft åka på semester till Egypten och till en semesterort där du aldrig får det långtråkigt? Då är Sharm el Sheikh nog det perfekta valet. Vill du dessutom bo på en stor All Inclusive-semesterresort med massor av faciliteter, aktiviteter och allt du kan tänkas behöva så är Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh det rätta valet. Med många olika poolområden med pooler för både stora och små samt massor av vattenrutschkanor så väntar många timmars underhållande vattenlekar för hela familjen. Skulle du hellre vilja njuta av tillvaron med sand mellan tårna och bada i Röda havet så kan du ta shuttlebussen som kör dig till stranden.

Hotellet erbjuder även många andra, olika underhållningsmöjligheter. Du kan utmana dina medresenärer på tennis, minigolf eller biljard. För barnen finns både barnklubb, lekplats och kvällsunderhållning. Väljer du en vistelse med All inclusive så behöver du inte tänka på att leta efter restaurang när du blir hungrig utan istället njuta av möjligheten att äta dig mätt från en buffé såväl morgon som middag och kväll. Skulle du däremot vilja ha lite mer variation kan du besöka någon av ställets à la carte-restauranger som bland annat erbjuder medelhavsrätter och asiatisk mat.

 

Därför ska du välja Aqua Blu Resort Sharm El Sheikh

  • Närmaste flygplats: 22 km
  • Närmaste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Hotellet är ett All-Inclusive hotell som inkluderar frukost, lunch och middag i bufférestaurangen samt ett urval av dryckesvaror (med reservation för eventuella ändringar). Måltider i à la carte-restaurangerna kan vara mot extra betalning. Observera att du kan bli tvungen att betala en deposition för ditt boende vid ankomsten, denna deposition återbetalas vid avresan under förutsättning att du lämnar ditt boende i gott skick. Frukostbuffén finns tillgänglig alla dagar (med förbehåll för eventuella ändringar). Det finns parkering (eventuellt mot betalning). Wi-Fi är gratis på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Observera att en del av underhållnings- och sportaktiviteter är mot betalning. Eventuell turistskatt betalas på plats.

OBS! All Inclusive-konceptet bestäms lokalt på hotellet och kan ändras under pågående säsong. Det aktuella programmet får du vid ankomst till hotellet. All Inclusive innefattar alltid frukost, lunch och middag (oftast i hotellets bufférestaurang), snacks som exv glass och ett urval av lokala drycker, oftast mellan bestämda tider.

Om du har valt en vistelse med All Inclusive (oavsett om det är light, plus, eller annat) så ingår ibland inte alla barer och/eller restauranger på hotellet i All Inclusive-konceptet, på dessa betalar du då extra för mat och dryck.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 1.5 km
  • Avstånd till centrum: ca. 1.8 km
  • Sharm el Sheikh: ca. 17 km
  • Sharm El Sheikh Intl Flygplats: ca. 22 km (30m)

Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh har 528 semesterbostäder och rum i olika storlekar och kategorier. Alla är utrustade med luftkonditionering, gratis Wi-Fi, satellit-TV, te- och kaffefaciliteter, minibar och värdeskåp samt balkong eller terrass. Badrummen är utrustade med WC, dusch och/eller badkar, hårfön och toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Aqua Blu Resort Sharm El Sheikh. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar
  • Möjlighet till All Inclusive
  • 2 eller flera sovrum
  • Vattenrutschbana
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Ras Umm El Sid
Sharm El Sheikh

Koordinater

Latitude: 27.8557
Longitude: 34.3020

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Sharm el-Sheikh

Visa fler