Baron Palace Sahl Hasheesh

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,7
Fantastiskt
2166 omdömen

Baron Palace Sahl Hasheesh ligger vid Röda havet söder om Hurghada i Egypten. Hit kan du ta med din bättre hälft eller hela familjen för att spendera en skön semester tillsammans under den värmande solen. Hotellet har faciliteter för både stora som små resenärer och med en 600 kvadratmeter stor, privat sandstrand har du alla förutsättningar att få njuta av sol och bad från morgon till kväll. 

Området Sahl Hasheesh söder om Hurghada, där hotellet Baron Palace Sahl Hasheesh ligger, är ett område som är känt för sina vackra naturliga skatter, historiska särdrag samt konstgjorda byggnader. Här kan du bland annat besöka main gate, gamla stan, Sunken City och International Marina. Missa inte heller att strosa längs strandpromenaden som bjuder på vackra utsikter över Röda havet. Hotellet ligger granne med en privat strand där du kan slå dig ner för att njuta av en lugn stund i solen, samt ta uppfriskande dopp i havet. Föredrar du att bada i en pool, hittar du flera sådana på hotellet, varav barnpoolen dessutom har en interaktiv vattenpark med rutschbanor och roliga vatteneffekter. Till barnen finns också en barnklubb med ett dagligt underhållningsprogram för barn i olika åldrar. 

När du bor på Baron Palace Sahl Hasheesh bor du i klassiskt inredda rum i olika storlekar. De flesta av dem har en rymlig planlöning och balkong eller terrass där du kan njuta av friska luften. Vissa rum har dessutom en swim-up pool där du kan hoppa ner i vattnet direkt från terrassen. Hotellet har hela sju à la carte-restauranger som serverar mat från världens alla hörn och du kan bland annat smaka på rätter från Italien, Egypten, Mexico och Asien från morgon till kväll. Det är också möjligt att boka All Inclusive på detta hotell. Du som gärna vill aktivera dig under resan har möjlighet att göra så  exempelvis i Röda havet där du kan dyka bland korallrev. Vill du hellre ta det lugnt finns ett stort SPA med professionella terapeuter som tillhandahåller ett urval av ansiktsbehandlingar, massage och andra tjänster samt bastu, ångbad och turkiskt bad.

Därför ska du välja Baron Palace Sahl Hasheesh

  • Närmaste flygplats: 30 km
  • Närmaste strand: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Wi-Fi är gratis och finns tillgängligt i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns. Eventuell turistskatt betalas på plats.

Det är möjligt att boka All Inclusive på detta hotell vilket inkluderar alla måltider från en buffé samt utvalda drycker och snacks (med reservation för ändringar).

Eventuellt inträde och olika behandlingar i spa:et bokas och betalas på plats. Eventuellt deltagande i olika aktiviteter bokas och betalas på plats.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

OBS! All Inclusive-konceptet bestäms lokalt på hotellet och kan ändras under pågående säsong. Det aktuella programmet får du vid ankomst till hotellet. All Inclusive innefattar alltid frukost, lunch och middag (oftast i hotellets bufférestaurang), snacks som exv glass och ett urval av lokala drycker, oftast mellan bestämda tider.

Om du har valt en vistelse med All Inclusive (oavsett om det är light, plus, eller annat) så ingår ibland inte alla barer och/eller restauranger på hotellet i All Inclusive-konceptet, på dessa betalar du då extra för mat och dryck.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 0 m
  • Närmaste större stad (Hurghada): ca. 30 km
  • Hurghada: ca. 42 km
  • El Gouna: ca. 60 km
  • Hurghada Intl Flygplats: ca. 30 km (50m)

Baron Palace Sahl Hasheesh erbjuder 615 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk modern stil med olika färger och material. De flesta rum har balkong eller terrass, vissa med privat/halvprivat pool/swim-up pool. De flesta rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Baron Palace Sahl Hasheesh. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Hotellbar
  • Möjlighet till All Inclusive
  • 2 eller flera sovrum
  • Vattenrutschbana
  • Möjlighet till privat pool
  • Nära vattnet (max 4 km)
  • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Sahl Hasheesh,
2532 Hurghada, Red Sea Governorate

Koordinater

Latitude: 27.0294
Longitude: 33.8844

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Hurghada

Visa fler