Sheraton Cascais Resort

Officiell kategori

Solfaktors kategori

9,1
Fantastiskt
724 omdömen

Välkommen till Lissabonkusten och hotell Sheraton Cascais Resort. Här bor du i ett stort, lummigt grönområde i utkanten av den populära kuststaden Cascais. Trots det lite avskilda läget, har du inte mer än en fyra minuters bilfärd till kusten där Atlanten väntar på dig. Se fram emot att få uppleva en lyxig resort som erbjuder allt du kan tänkas behöva för en fulländad semester. Här finns en restaurang, men du kan också välja att bo i rum med kök om du föredrar att laga maten själv.

Sheraton Cascais Resort är passar en mängd olika typer av resenärer. För dig som åker tillsammans med din bättre hälft kanske lugna stunder i SPA:et kan locka? För dig som har tagit med hela familjen på resan, är poolen säkert en hit - och i barnklubben Brave Kids hittar barnen snabbt nya lekkamrater. För dig som gärna vill krydda semestern med golfspel, finns flera vackra golfbanor i den direkta närheten, så du har gott om möjligheter att få öva på swingen. 

Sheraton Cascais Resort är en lyxig resort som lockar med remliga rum och sviter med elegant inredning och moderna faciliteter. I vissa av sviterna finns ett pentry, vilket gör att du kan åka på en semester där du själv sätter schemat och lagar mat efter familjens behov. Föredrar du dock att bli omhändertagen från början till slut, kan du naturligtvis istället slå dig ner till bords i en av hotellets två restauranger. Här får du njuta av god mat och en meny som består både av lokala specialiteter och internationella klassiker.

I hotellets stora trädgård finns flera olika utomhuspooler där du kan ta svalkande dopp på de varma sommardagarna. Slå dig ner i en solstol och njut av dagen i skuggan av ett parasoll, och när törsten hälsar på är det bara att beställa något gott att dricka i en av barerna. Vill du koppla av ännu mer, rekommenderas ett besök i SPA:et där du bland annat hittar en bastu, turkiskt bad och en bubbelpool. Du kan naturligtvis också boka massage och andra behandlingar om andan faller på. 

Personalen på Sheraton Cascais Resort är vänlig och behöver du hjälp med att boka bord, ordna med utflykter eller låna en cykel är det bara att vända sig till receptionen. Ta en cykeltur genom det gröna området som omringar hotellet, för att nå stranden eller centrum av Cascais där du hittar en inbjudande strandpromenad och en uppsjö restauranger, barer och butiker. Med Sheraton Cascais Resort som utgångspunkt har du alla möjligheter för en händelserik och varierande semester.

Därför ska du välja Sheraton Cascais Resort

  • Närmaste flygplats: 37 km
  • Närmaste strand: ca. 2 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Vi rekommenderar starkt att du har en bil för att nå boendet. Privat parkering finns vid hotellet, även laddningsstation för elbil (eventuellt mot en avgift). Wi-Fi finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Frukost serveras dagligen mellan 08:00-10:30 (eventuellt mot en avgift). Personal hjälper gärna till att boka aktiviteter och bord på restauranger i området. Eventuella aktiviteter (som t.ex. behandlingar i SPA:et) kostar extra och bokas och betalas på plats. Turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

  • Närmaste strand: ca. 2 km
  • Avstånd till centrum: ca. 4.9 km
  • Cascais, den trevliga semesterorten med vidunderliga stränder: ca. 6 km
  • Estoril med badliv och casino: ca. 7 km
  • Cobo da Roca, den västligaste platsen på den eurasiske platan: ca. 17 km
  • Sintra, den lilla äventyrsstaden på berget med det färgglada slottet: ca. 20 km
  • Hieronymites klostret: ca. 29 km
  • Surfing i världsklass i Ericeira: ca. 40 km
  • Lissabon Flygplats: ca. 37 km (40m)

Sheraton Cascais Resort erbjuder 146 rum, sviter och lägenheter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är modernt och elegant inredda i olika färger och klassiska möbler. Rummen har moderna faciliteter såsom minibar, platt-TV och luftkonditionering. De privata badrummen har antingen dusch eller badkar, badrock, tofflor, gratis toalettartiklar och hårfön. Vissa rum har en privat terrass/balkong.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Sheraton Cascais Resort. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Barnpool el. del i pool
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Strand mindre än 1 1/2 km bort
  • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
  • Motionsrum
  • Hotellbar
  • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Rua Das Palmeiras, Lote 5
2750-004 Cascais

Koordinater

Latitude: 38.7092
Longitude: -9.4614

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Solfaktor kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer